-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam aliexpressden tekseferde max 75 dolar söylentileri var ama tam olarak belirli bir şey yok siz eş,dost kim varsa onların üzerine de her seferde 10 ar taneyi geçmemek şartı ile(aynı üründe max 10) getirtebilirsiniz. vergiden kaçmak içi kolay yol bu. ama totalde 500 üründen bahsediyorsunuz ki bunu gg/sanalpazar/kişisel site gibi yerlerde satmaya kalkarsanız enselenirsiniz ve büyük cezalar ödersiniz vergiden dolayı ha buraya getirip vergilendirip satmak isterseniz de yoktan var olan ürünü satabilir misiniz bilmiyorum yani maliyeciler bu ürünleri aldıysan fatura/fiş göster diyebilirler bu yolda tehlikeli oluyor.
yani işler karışık ben de 2 yıl önce böyle bi işe girişmek istemiştim ama bu saydığım sebeplerden dolayı havada kaldı. çözüm bulursanız bende başlamak isterim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam gümrükta kalırsa vergisini ödemeniz için sizi arıyorlar ayrıca ne kadar vergi gerektirir söylerler eğer imkanınız var ise PTT kargo müdürlüklerine gidip bir sorun vergi konusunda yardımcı olabilirler belki firkir verirler. Zaten çoklu alımda vergi çıkacaktır.
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
500 adet için ithalata girerseniz astarı yüzünden pahalıya gelebilir. Yurtiçinden fiyat araştırmanızda fayda var.
Özellikle getirmek istediğiniz bir model var mı yoksa standart mikro usb tipi sarj aleti talebinizi karşılar mı? İşyerimin yakınında birçok telefon aksesuar toptancısı var, sizin için fiyat aralığı öğrenebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
500 Adet getirilmesi baya riskli bir iş, hemde ürünlerin yarısı kadar vergi ödersiniz muthemelen.
Bireysel olarak minumum riskle 10-15 adet getirebilirsiniz.
Bu toptan iş pek akıl işi olmaz, *** da toptan satış yapanlarla karşılaşıyorum arada onlarla iletişim kurup, hem risksiz hem daha uygun fiyata ürünleri alabilirsiniz.
Yakında