-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webtasarım and grafik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Daha yeni işten atıldım beyler. Yani yaptım demek için yapmak istemiyorum. Zaten hali hazırda toplamda 4 siteye bakmaktayım. Az çok neyin ne olduğunu biliyorum.
Bana kategori olarak ne önerirsiniz ?
Ben şahsen kadın ile alakalı 4-5 site tatil ile alakalı 2-3 site ve 3-4 de teknoloji vs tarzı siteler düşünmekteyim.
Şu sıralar bunalımdayım kendimi işe vericem. Sıkılmam demiyorum sıkılırım evet çünkü 4 site bile bazen canımı sıkabiliyor. Ama işten atıldıktan sonra zamanım arttı ve bende değerlendirmek istiyorum.
Sitelerimin çöp olacağını düşünmüyorum. Çünkü ciddi faydalı yazılar ile donatmak gibi hedefim var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Anestezi Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
O boş vakitlerin hepsini sadece bir siteye harcasan daha başarılı olabileceğin kanısındayım. 2-3 saatte 10 siteye 100 kelimelik yüzeysel bir içerik gireceğine bu 2-3 saati sadece bir sitene infografi vb. medya öğeleriyle zenginleştirilmiş ve kullanıcıyı tatmin etmeye yönelik bir içerik girmen seni markalaşmaya doğru götürür. Daha başarılı olursun kanımca. ;)
Benden nacizane bir tavsiyedir.
cenktolga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O zaman kategori olarak seninde dediğin gibi; kadın, moda, teknoloji ve benzeri aktegoriler seçmelisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webtasarım and grafik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Eyvallah beyler. Önerilerin geneli ilk etapta 2 - 3 site ile başlamam. Herkesin genel kanısı buysa 10 siteyi aynı anda açmak gereksiz.
Önerilerinizi dikkate alıyorum. 2 - 3 Site ile başlayacağım. Sonra bu rakamı zamanla 4 -5 şeklinde artıracağım. Düşündüğüm rakamları hitleri dediğiniz gibi az ve kaliteli site ile sağlarsam tonla siteye ayrı enerji harcamaya gerek yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Simdi domain bul o zaman :-) tatil kadin magazin vs güzel domainlerim var belki reklam payına ortak olabilirim sana
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
adsenseden altı ayda cebini dolduracak kadar gelir elde edeni daha tnaımadım. en az 1-2 yıl uğraşman gerekiyor eğer siten orjinal birşeyler içermiyorsa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webtasarım and grafik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ne gibi domainler var pmden belirtir misiniz ?
Adsenseden cep doldurmak değilde geçim sağlamak amaç. Yani memleketimdekilere muhtaç olmak istemiyorum. Son zamanlar sen Akpli sen Mhpli sen Chplisin diye kavgalar var.
Sigaram alkolum kadın kız işim yok. Sadece düzenli gelir düzenli hayat amacım.