WHMCS kullanıcılarının kur değişikliklerinden zarar etmesine sebep olan sorun, artık giderildi!
Bu modül yardımıyla dolar, euro veya farklı bir dövize endeksli şekilde sattığınız ürün/hizmetlerin fiyatı, eski müşterileriniz için de (mevcut müşterilerin yenileme fiyatları için de) güncellenir.


WHMCS kullanan hemen herkesin maliyetlerinin dolar bazında olması ve bu sebeple sistemde TL'ye ek olarak USD ve EUR gibi para birimlerinin kullanılması durumunda, eski müşterilerin yenileme fiyatları güncellenmiyordu.
Modülümüz, istediğiniz ürün/hizmetler için ve istediğiniz müşteri grupları için bu güncellemenin WHMCS cron görevleriyle birlikte sürekli güncellenmesini sağlıyor.



Modülün Çözdüğü Probleme İlişkin Örnek Bir Senaryo

Örneğin; 2017 yılında dolar kuru 4 TL iken .com uzantısı için 1 yıllık kayıt hizmetini 10 dolardan (karşılığı olan 40 TL + KDV'den) sattınız.
Maliyetinizin 9 dolar (36 TL) ve bu durumdaki kârınızın da kabaca (vergi vb. durumlar hesaba dahil edilmediğinde) 40-36= 4 TL olduğunu varsayalım.
Sistemde tanımladığınız, .com uzantısı için girilen süre uzatma fiyatı da 40 TL olsun.
Sitenizde müşterilerinizin kullandığı para birimi de TL olsun. (6 Ekim 2018 itibarı ile zorunlu hale getirildi: Bkz)
Müşteriniz 2018 yılında (dolar 6 TL iken) domaininin süresini uzatmak için hesabına giriş yaptı ve yenileme işlemini WHMCS'te tanımlandığı şekilde 40 TL 'den gerçekleştirdi. ([COLOR=#E25041]WHMCS yenileme (recurring/renewal) fiyatlarını döviz kuruna göre güncellemez[/COLOR])
Müşteriden ödemeyi aldığınız sırada ise .com uzantılı bir domainin uzatma işlemi için maliyetiniz, kurdaki değişimle birlikte 9 USD (9x6 = 54 TL) olacağından, 54-40 = 14 TL zararlı şekilde satış yapmış oldunuz.

Yukarıdaki örnek satışı, modülü kullanıyor olduğunuzu düşünerek uyarlarsak; yenileme fiyatları sistem tarafından sürekli olarak güncellenecek, müşterinizden talep edilen tutar 10x6=60 TL olacak ve sistem kârlılığınızı koruyacaktır.


Ek olarak, 6 Ekim 2018 tarihinde yapılan değişiklikle yürürlüğe giren Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Karara İlişkin Tebliğ'e göre, tüm ticari işlemlerde TL kullanılması zorunlu hale geldi.
Bu modülü kullanarak sitenizde, döviz kuruna bağlı fiyatlandırma yapılan ve zarar etmenizi önleyecek şekilde, yasal çerçeveye uygun satış gerçekleştirebilirsiniz.



[COLOR=#27ae60][COLOR=#000000][COLOR=#27ae60]Ücretsiz Kurulum Desteği[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

7 Gün Ücretsiz Deneyin - Ömür Boyu Kullanım Lisansı Satın Alın - WHMCS Marketplace'te İnceleyin - Modül Özelliklerini Detaylı İnceleyin




Modülün Özellikleri

  • Satışını gerçekleştirdiğiniz ürün/hizmetlerin yenileme fiyatları, sistem tarafından otomatik olarak güncellenir.

  • Fiyat değişikliği yapılmasını istemediğiniz ürün/ürün grubu veya müşteri grubunu seçtiğinizde, o ürünün fiyatı güncellenmez, eski fiyat üzerinden satışı sürdürebilirsiniz.

  • WHMCS 5.x, 6.x ve 7.x uyumludur.

Lisans Kullanım Koşulları

  • Satın aldığınız modül dosyaları, belirttiğiniz domain için lisanslanarak size iletilecektir.

  • Her lisans 1 domain için geçerlidir.

  • 7 günlük deneme lisansları her müşteri veya domain için 1 kez oluşturulabilir.

Neden Gri WHMCS Modüllerini Tercih Etmelisiniz?

  • 2009'dan beri şirket içi ihtiyaçlarımız için WHMCS eklenti ve temaları geliştiriyoruz, bize bu konuda güvenebilirsiniz.

  • Tüm modüllerimizi düzenli olarak güncel WHMCS versiyonlarına göre yükseltiyoruz.

  • Sizden gelen önerilere göre modüllerimize yeni özellikler ekleyerek ihtiyaçlara en iyi yanıt veren modülleri geliştiriyoruz.

  • 7/24/365 erişilebilir durumdayız, günün her saatinde destek talebi oluşturarak destek alabilirsiniz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şirket Bilgileri:

Şirket Unvanı: Gri İnternet Teknolojileri A.Ş.
Adres: Ahi Evran OSB Mah. ODTÜ ASO Teknopark No:129 Sincan/ANKARA
Vergi Dairesi & Vergi No: Sincan Vergi Dairesi - 4110898013
Çağrı Merkezi/Telefon: 0850 840 40 60
E-posta: destek@gri.net
Mersis No: 0411089801300001
KEP: gri@hs01.kep.tr

[COLOR=#515365]-------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/COLOR]
WHMCS için satıştaki diğer modüllerimiz: