lostyazilim

Whmcs Yardım

5 Mesajlar 1.160 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

byturk05 byturk05 www.fexmedya.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Operator
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 701
  • Beğeniler 98 / 146
  • Ticaret 15, (%100)
Merhaba arkadşalar whmcs ile yeni tanıştım kesinlikle domain hosting satışı yapmıyorum sadece bilgi kazanmak amaçlı whmcs öğrenmek istiyorum.
Hosting siparişi verdiğim zaman kendim aktif etmeden ne yazıkki müşteri panelinde aktif olmuyor. Panele girdiğim zaman kendim el ile aktif etmek zorunda kalıyorum. Anında aktif seçimini açmış durumdayım ayrıca aktif ettikten sonra resellerimde hiç bir şekilde hosting açılmıyor yani müşteri boş bir hosting alıyor umarım anlatabilmişimdir.
Bu konu ve buna benzer konu hakkında yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.
Skpye: emrey05 veya pm atınız.

Kaliteli ve Ucuz SMM Panel www.fexmedya.com
wmaraci
reklam

b2medya b2medya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek B2medya Ajans Kurucu
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,youtube üzerinden arama yaparsanız türkçe ingilizce bir çok video döküman mevcut.İstediğiniz özelliğe gelince whm paneliniz olması gerekmekte ardından https://www.youtube.com/watch?v=fiSRnSL9t8Y bu videoyu izleyerek rahatlıkla entegrasyon işlemlerini yapabilirsiniz.Sonrasında https://www.youtube.com/watch?v=Lw2a4a0vWoY bu videoya tıklayarak ürün eklemeniz gerekmekte.Ürünü eklerken whmde oluşturduğunuz paketin adını özelliklerini whmcsyede girmeniz gerekiyor.Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra otomatik kurulumlar oluşacaktır.
Not: Domain satışınız yok ise ürünü eklerken bu işlem domain kaydı gerektirir gibi alanı es geçip dns yönlendirme olanını seçmeniz gerekmekte bu sayede müşterileriniz sitelerini yazıp siparişin ikinci adımına geçebilirler.Bir diğer dikkat etmeniz gerekende whmcs de ürün eklerken 4 özellikmi ne var sipariş verildikten sonra aktifleştir ödeme yapıldıktan sonra aktifleştir gibi seçeneklerden size uygun olanı seçmeyi unutmayın.Takıldığınız yer olursa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım iyi günler

• Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Operator
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 701
  • Beğeniler 98 / 146
  • Ticaret 15, (%100)

b2medya adlı üyeden alıntı

Merhaba,youtube üzerinden arama yaparsanız türkçe ingilizce bir çok video döküman mevcut.İstediğiniz özelliğe gelince whm paneliniz olması gerekmekte ardından https://www.youtube.com/watch?v=fiSRnSL9t8Y bu videoyu izleyerek rahatlıkla entegrasyon işlemlerini yapabilirsiniz.Sonrasında https://www.youtube.com/watch?v=Lw2a4a0vWoY bu videoya tıklayarak ürün eklemeniz gerekmekte.Ürünü eklerken whmde oluşturduğunuz paketin adını özelliklerini whmcsyede girmeniz gerekiyor.Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra otomatik kurulumlar oluşacaktır.
Not: Domain satışınız yok ise ürünü eklerken bu işlem domain kaydı gerektirir gibi alanı es geçip dns yönlendirme olanını seçmeniz gerekmekte bu sayede müşterileriniz sitelerini yazıp siparişin ikinci adımına geçebilirler.Bir diğer dikkat etmeniz gerekende whmcs de ürün eklerken 4 özellikmi ne var sipariş verildikten sonra aktifleştir ödeme yapıldıktan sonra aktifleştir gibi seçeneklerden size uygun olanı seçmeyi unutmayın.Takıldığınız yer olursa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım iyi günler

İlgilendiğin için teşekkür ederim usta.
Whm var whmcs ekledim onu paket oluşturdum whmcs de ayrıca whm de oluşturdum aynı paket ikisde ama müşteri hosting aldım diyelim aldığı hosting whm de görünüyormu eğer görünüyorsa bende niye görünmüyor. Birde ödeme de siteadi.com/servlet/AutoLoginServlet yönleniyor 404 FOUND hatası veriyor sebebi sizce nedir.

b2medya b2medya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek B2medya Ajans Kurucu
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Rica ederim hocam.Satın alma işleminden sonra whm panelinde hesaplar bölümünde hesabı görebilirsiniz.Whmcs admin panelinde müşteriler bölümü altında müşterinin adına tıklayarak ürünleri bölümünden tüm bilgileri görebilirsiniz.Kullanıcın panelinde ise sipariş detayları ve cpanel bilgileri gibi bilgileri mevcuttur.Eğer görünmüyorsa sizde sipariş başarıyla oluşturulamamış.
Söylediğiniz hataya gelince whmcs üzerinde profesyonel değilim bende 1-2 ay önce geçiş yaptım çözme aşamasındayım halen daha belirttiğiniz problem ile hiç karşılaşmadım.
Olası problemler düşünülürse 1. whmcs lisanslı mı nulled mi?Açıkçası lisansı almadan önce deneme amaçlı whmcs null kurmuştum fakat bir çok sorun yaşadım.Sizin yaşadığınız sorunda bundan dolayı olabilir null ise eğer. 2. whmde oluşturduğunuz paket adı ve pakete dair sınırlandırmalar whmcs sisteminizde oluşturduğunuz ürünle aynı içerik mi? 3.Whmcs sisteminizde oluşturduğunuz üründe modül ayarları sekmesinde cpanel seçili mi? açıkçası bir sürü hata sebebi var htaccess ilede alakalı olabilir.Tam emin olmadığım için üzgünüm yardımcı çok olamıcam.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Operator
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 701
  • Beğeniler 98 / 146
  • Ticaret 15, (%100)

b2medya adlı üyeden alıntı

Rica ederim hocam.Satın alma işleminden sonra whm panelinde hesaplar bölümünde hesabı görebilirsiniz.Whmcs admin panelinde müşteriler bölümü altında müşterinin adına tıklayarak ürünleri bölümünden tüm bilgileri görebilirsiniz.Kullanıcın panelinde ise sipariş detayları ve cpanel bilgileri gibi bilgileri mevcuttur.Eğer görünmüyorsa sizde sipariş başarıyla oluşturulamamış.
Söylediğiniz hataya gelince whmcs üzerinde profesyonel değilim bende 1-2 ay önce geçiş yaptım çözme aşamasındayım halen daha belirttiğiniz problem ile hiç karşılaşmadım.
Olası problemler düşünülürse 1. whmcs lisanslı mı nulled mi?Açıkçası lisansı almadan önce deneme amaçlı whmcs null kurmuştum fakat bir çok sorun yaşadım.Sizin yaşadığınız sorunda bundan dolayı olabilir null ise eğer. 2. whmde oluşturduğunuz paket adı ve pakete dair sınırlandırmalar whmcs sisteminizde oluşturduğunuz ürünle aynı içerik mi? 3.Whmcs sisteminizde oluşturduğunuz üründe modül ayarları sekmesinde cpanel seçili mi? açıkçası bir sürü hata sebebi var htaccess ilede alakalı olabilir.Tam emin olmadığım için üzgünüm yardımcı çok olamıcam.

Reis skpe kullanıyorsan eklermisin emrey05
Lisansi yeni aldim

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al