lostyazilim
tr.link

Bilgisayar Açılırken ki Ekranı Kapatma

3 Mesajlar 1.197 Okunma
lstbozum
tr.link

NeoEkonomi NeoEkonomi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
Arkadaşlar merhaba, Windows XP'de kullanıcı adı ve şifre koyduğumuz zaman bilgisayar açılırken hani kullanıcı adı ve şifre istiyor ya ben kullanıcı adı ve şifre belirlememe rağmen o ekran geliyor. Bilgisayar açılıyor sonra oradan da oturum aç demeden masa üstü gelmiyor. Onu nasıl iptal edebilirim. Yani sadece power tuşuna bastığımızda bilgisayar açılsın masaüstü gelsin.. Ayarları altüst ettim bulamadım..

Bir de bilgisayar açılırken yaklaşık 1-2 dakikada anca açılıyor. Donanımsal eksiklik değil hani bilgisayar açılıyor ama masaüstünün belirmesi biraz uzun sürüyor. Yeşil bir ekranda sadece öyle bekliyor 1-2 dakika. O onay işleminden ve geç açılmasından ötürü 5-10 dakikayı buluyor bilgisayarın açılması.. Lütfen yardım.. Saygılar.

wmaraci
reklam

serkanaspirin serkanaspirin Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Başlat / çalıştır'a windows xp için "netplwiz" yazmanız gerekiyor. windows 7 için "CONTROL USERPASSWORDS2" yazıp aç. Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidirdeki işareti kaldır. parola sorunca boş bırakıp tamam tuşuna bas ok

NeoEkonomi NeoEkonomi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)

serkanaspirin adlı üyeden alıntı

Başlat / çalıştır'a windows xp için "netplwiz" yazmanız gerekiyor. windows 7 için "CONTROL USERPASSWORDS2" yazıp aç. Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidirdeki işareti kaldır. parola sorunca boş bırakıp tamam tuşuna bas ok

XP için o kod olmadı ama CONTROL USERPASSWORDS2 kodu da sağladı.. Teşekkürler bilgi için.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al