-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese Merhaba !
10. Bilişim Öğrencisiyim , öğretmenlerim bütün Windows sürümlerini DVD'ye yazdırıp gelin dedi. Bende çok DVD taşımamak amacıyla tüm Windows Sürümlerini bir DVD'de birleştirmek istiyorum. Örneğin içinde hem Win7 hem Win8 hem de WinXP barındıracak bunu nasıl gerçekleştirebilirim yoksa ayrı ayrı DVD'ye talim mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
çift katmanlı dvd alarak yapabilirsiniz bunu. Ancak iso dosyalarını normal dosya gibi yazdırmanız gerekiyor. Image to disk ( Kalıbı diske yaz ) şeklinde yaparsanız sıkıntı çıkar.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
DVD üzerinde ayrı bir boot bölümü oluşturup önce kurulacak işletim sistemini seçtirmeli ardından ilgili sistemi boot etmek için gereken komutları çalıştırtmalısın. Uğraştığına değmez açıkçası, iyi sonuç da vermeyebilir.
Eğer iki işletim sistemi yeter dersen çift yüzlü bir dvd alıp (çift katmanlı değil, çift yüzlü) bir yüzüne bir diski öbür yüzüne bir diski yazdırabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
TradeOne
Yazılım geliştiricisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bir noktayı merak ettim, okulunuz size kopya windows sürümleri edinin ve bunları bir dvd'ye toplayın mı dedi, yoksa okulunuz üzerinden alınmış akademik bir Dreamspark premium hesabı var ve oradan mı çekiyorsunuz?
Eğer birincisi ise, gelinen durum çok acı.