-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bilgisayarıma format atmaya çalışıyorum. Ancak Windows bu diske kurulamaz. Disk Gpt biçimde hatası alıyorum. Okuduğum çözümlerde partitionların hepsini silmem gerektiği yazıyor ancak D partitionımda önemli dosyalarım var bunu yapamam. Ne yapabilirim sizce?
Ek Olarak: Şimdide dinamik diske dönüştü arkadaşlar acil yapmam lazım ama nasıl bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
O sorunu ben yaşadım gpt olayı çok sinir etti bir türlü beceremedim, recoveryden format attım ondan sonra windows 10 yükseltme yaptım anca bu şekilde win10 yaptım bilgisayarı
recovery yok mu sizde?
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Maalesef hocam freedos aldım bilgisayarı şu an kafayı yemek üzereyim film, oyun arşivini geçtim fotoğraflara yanıyorum. :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
bunun için yapabileceğiniz bir işlem var,
Anladığım kadarı ile format atmak istiyorsun ancak GPT şeklinde biçimlendirilmiş bir diskin var,
Bunun için çözüm, komple tüm partyleri silmektir. Ancak önemli dosyalar var
1. Yöntem (Eğer C bölümünü biçimlendirip silmediysen yani açılıyorsa bilgisayar)
Bunları bir şekilde yedeklemek olacak :)
2. Yöntem Hiç farkında olmadan C bölümünü sildin ve biçimlendirdin tam kuracağın zaman kurulamadığını farkettin.
Hemen Mini Xp İndir, iso dosyasını usb ya da dvd'ye yaz, bilgisayarı Dvd ya da usb den başlat
Bu şekilde Xp olarak bilgisayarın açılacaktır. Oradan D diskine ulaş ve yedekle
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam Sil diyin sonra oluştur demeden ileri diyin.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
hocam bunun tek çözümü win. kurarken bütün diskleri sileceksin, tekrar yenisini oluşturunca o kendi istediği gibi ayarlayacak. Sonuç olarak tüm diski silmek zorundasın, şuan kurulu ne varsa gidecek
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar sorunun çözümü çok basitmiş çözdüm sorunu burayada yazmak istedim. Bilgisayarınıza format atarken usb ile atın ve uefi olarak tanıtın tabi uefi olarak tanıtmak için fast bios veya secure boot seçeneğinin aktif olması gerekiyor. Sonra rahat rahat atın formatınızı. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımın hepsine teşekkür ederim. :)