-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Arkadaşlar son 2 günde esoftware/edrive klasörünün içinde virüs bulmakta ve bu virüsleri temizle dediğimde dahada fazla virüsler ortaya çıkıyor.
Yardım edebilecek varmı .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Serviste tüm bilgisayarlara yüklüyoruz ama tam anlamıyla güvenlik sağlıyor mu? Tartışılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kullandım bir süre. Virüs bulduğunda sil diyorum, yeniden başlattığımda yine aynı uyarıyı veriyordu. İşin özeti, virüs girdiğinde başarısız. Bunu silip Avira yüklemiştim, 10 tane virüs çıktıydı. Şimdi Kaspersky kullanıyorum, Kaspersky'den başka da kullanacağımı sanmıyorum artık o ayrı mesele :)
Başka bir virüs programı kullanmanı tavsiye ederim. Ücretsiz istersen Avira'yı kullanabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@Atakan mod'umuzunda söylediği gibi ücretsizde avira yı öneririm.Bunun dışında ise bilgisayarına
Malwarebytes' Anti-Malware'yi kur güvenli modda aç bilgisayarını tarat derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Microsoft Security Essentials ile güncel kalırsan sorun yaşamazsın kolay kolay. Benim kullandığım süre içinde PC de hiç bir sorun çıkmadı. Fakat, avast ile kıyasladım. MSE Sistemi biraz yavaşlatıyor.
ヅ
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Microsoft Security Essentials güveniyorum ben tek o yüklü pcyi kasmıyor hem birde 5 puan üzerinden 4 almış bi antivirüs
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Avira yı indiricem fakat bilgisayarımda karspersky pure var 3 aylık deneme sürümünü kullanıyorum ingilizce oldğundan biraz zorluk çekiyorum. MSE de ise sürekli güncel tutuyorum fakat atakının dediği gibi oluyor hep.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konu başlığında MSE güvenli mi diye sorulmuş. Windows güvenli mi ki antivirüsü güvenli olsun?. Daha önceki bir yazımda da söylemiştim. Windows büyük ihtimalle kendi sistemini daha güvenli hale getirmek için MSE'yi çıkarttı. Yani kendi işletim sistemi yeterince güvenli değil diye mi MSE kullanmalıyız?. Peki kendi işletim sistemine bile güvenemeyeceksek kendi yaptıkları MSE'ye nasıl güvenelim?.
Ben şahsen antivirüs piyasasında kendini kanıtlamış olanların kullanılmasından yanayım. Ayrıca ücretsiz antivirüs sürümlerini kesinlikle önermiyorum. Bu arada ücretsiz antivirüsleri kullananlar "Bilgisayarımı korumuyor", "Virüsleri silemiyor" gibi şeyleri söylemeye hakları yok. Adı üzerinde ücretsiz. Ücretsiz bir antivirüsün sisteminizi tam anlamıyla korumasını beklemeyin. Warez kullanan kişiler için de aynı şey geçerli. Yıllık 50-60 TL para vermek kimsenin ekonomisini bozmaz. Ayda 4-5 TL'yi nereye vermiyorsunuz ki?.
supheli
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Bedavaların hepsini denedim bence en iyisi avast free.Deneye deneye kendin karar vermen daha mantıklı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
O program kullanılırmı ya hemen kaldır. :)
Youtube: NovaMobi Teknoloji