Microsoft, Yeni çıkardığı işletim sistemi Windows 11 geliştirmelerine devam ediyor. Her yıl ismini birçok topluma duyuran Microsoft bu sefer yeni çıkardığı işletim sistemine Android uygulamaları açabilecek bir yazılım üretiyor. Microsoft, cuma günü kullanıcılarına Android uygulamaları açabilecek bir yazılımı duyurdu.

Microsot, Windows 11 için android yazılımları açabilecek yazılımı duyurdu

Dünya çapında ismini en fazla duyuran Şirketlerden biri olan Microsoft, bu sefer yeni işletim sistem Windows 11 için android açma yazılımını duyurdu. Bu yazılım ile Windows 11 kullanıcıları rahatlıkla android uygulamalarını indirebiliyor ve kullanabiliyor. Bu yazılım ile beraber ek olarak android uygulamalarından gelen bildirimler masaüstünüzden görülebilecek. 
 
Bu yazılımın tam olarak hangi tarihte yayınlanacağı bilinmiyor fakat Microsoft çalışanlar bu proje üzerinde çalışmalar gösteriyor ve kullanıcılarını bilgilendiriyor. Son yüzyılın en iyi yazılımlarından biri olan Windows son dönemlerde gerçekten büyük güncellemeler yapıyor. 
 

 

Microsoft bu güncellemeyi tamamen kullanıcıların isteği üzerine yürütüyor ve kullanıcılarına iyi deneyim yaşatacağına söz veriyor. 

 

Konunun devamı ve daha fazla bilgi için; https://teknomolog.blogspot.com/2022/05/microsoft-windows-11-icin-android-12.1-testlerine-basladi.html