lostyazilim
tr.link

USB sorunu

5 Mesajlar 833 Okunma
lstbozum
tr.link

ErastotaNes ErastotaNes Türkçü Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Türkçü bir teşkilatın sorumlus
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar bilgisayarımda bir sorun var sorun ise şu USB belleğimi takıyorum içine bir şey atıyorum başka bir pc bu USB deki dosyaları görmüyor

ya da

arkadaşım bana film getirdi , filmi bilgisayarıma attım , sonra filmi başka bir bilgisayara atarken USB deki filmi görmedi

kısaca bilgisayarıma takılan USB ler bir daha çalışmıyor (biçimlendirmek gerekiyor)

wmaraci
reklam

wild wild WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 212
  • Beğeniler 77 / 45
  • Ticaret 0, (%0)
Flash belliği başka bilgisayara taktığınızda gizli klasörleri göster seçeneğini aktif ederek tekrardan bakarmısınız. Büyük ihtimal disklerdeki klasörleri gizleyen bir virüs problemi

USglm USglm Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 1864
  • Beğeniler 601 / 364
  • Ticaret 24, (%100)
Hocam eğer taktığınızda USB boş gözüküyor ise ama özelliklerde dosya var ise şöyle deneyin.

USB'nin içine boş bir RAR açın. Daha sonra bu RAR'dan USB'ye girin. Dosyalarınız çıkacaktır oradan bir yere kopyalayın USB'yi biçimlendirir sonra tekrar içine atın. Eski haline :)

Oluyor bu yöntem eğer aynı sorunsa bugün bir arkadaşın Flash'ından bu şekilde dosya buldum

ErastotaNes ErastotaNes Türkçü Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Türkçü bir teşkilatın sorumlus
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
yalnız arkadaşlar sorunu kökten çözmek mümkün değil mi ? her zaman bunu yapmakla mı uğraşacağım ?

wmaraci
wmaraci

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
USB belleğinizde virüs olması yüksek ihtimal gibi gözüyor. Okulun ağ laboratuvarında günde 5-10 defa uğraşıyoruz bu tarz saçmalıklarla inanın. Belleği temizleseniz bile virüs çoktan bilgisayarınızda da yerini almış gibi görünüyor. En iyisi temiz bir ortamda formatlayıp (bilgisayarı komut istemiyle güvenli modda başlatıp diski formatlayabilirsiniz) bilgisayarınızı varsa bu virüsten arındırmak -ki en zor kısmı bu-

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al