-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Arkadaşlar merhaba, windows 8.1 ile ilgili bir iki sorum olacaktı yeni pc ile henüz alışamadım bir türlü.
Birincisi:
Biliyorsunuz bağlandığınız ağa tıklayınca tahmini veri tüketimini gösteriyor. Ben tüm tarayıcıları ve güncelleştirmeleri kapattığım halde oradaki veri artıyor. yani mobil cihazlar gibi sürekli internet tüketiyor bu normal mi? saniyede 10-20MB filan harcadığı görünüyor? Bunu hangi uygulama ya da program yiyor görebiliyor muyuz?
İkincisi ise Toshiba dizüstümde biraz güç ayarları ile oynadım Eco utility var toshibanın ayarlayayım filan derken şimdi Ekran parlaklığını değiştiremiyorum. Ne pilde ne de prize takılı. Klavyeden ve ayarladardan değişmiyor üstelik varsayılan ayara dönderdim yine de ekran parlaklığını arttırıamıyorum..
Bu konular hakkında fikriyatı olan?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Yok aldığımda 8.1 di ama işletim sistemi ile mi alakalı bilmiyorum. Sadece arkada internet tüketiyor birde ekran parlaklığı ben bozdum benler alakalı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Windows 8.1'in çok fazla sorunu var inanın bana eğer dosyalarım olmasa windows 8'e geri dönerdim :)
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, sorunlarınız nelerdir? Yardımcı olalım.
MyBBTurkey.Com » MyBB Türkiye Platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
internet yiyen uygulamalar canlı kutucuklar olabılır sureklı ınternet erısımınde sonucta canlı kutucukları aktif etmeyın sadece metro goruntude olsun