-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar.Win10 işletim sistemi kullanmaktayım
core2 quad 2.66 işlemci,4gb ram,1gb ekran kartı,500gb harddisk olan masaüstü basit bir pc'm var.(çalışma pc'm)
Genelde sitemin işlerini bu pc de yapıyorum bütün içeriklerimi göresellerimi arşivleyip tutuyorum.Belli bir zaman sonra açılmada çalışmasında yavaşlamalar meydana geliyor.arka planda cs6,mozilla,cherome ve opara sürekli çalışıyor ve düzenli olarak format atmak zorunda kalıyorum tekrar donmalar yavaşlamalar 1-2 hafta içerisinde kendini gösteriyor.Bana sistemi temizleyip hızlandıracak bir program önerirmisiniz.teşekkürler...
editörlük hizmetleri,Film ve Dizi siteleri için codec işlemleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
hemşire
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tüm programlar açıkken kullanılan ram miktarına bak hocam. ram kullanımı %100 e yakın ise. ram takviyesi yapabilirsiniz. ve tavsiyem 60-120 gb kapasiteli uygun bir ssd almanız. ssd lerde veri erişim süresi çok çok hızlıdır. programlar arası geçişler de akıcı olur. donma falan da kalmaz. tıkanma donmalar diskin gereksiz verilerle şişmesinden ziyade uzun süre kullanıldığı için performans düşüklüğündendir. ssd tak göreceksin pc o biçim dirilecektir. :) kesinlikle ssd almanızı tavsiye ederim hocam.
Ne kadar kazanıyorsan kazan, daima 5'te birini bi kenara bırak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
hemşire
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adwanced sistem care internet çerezleri temizliği, kayıt defteri hataları falan birçok sorunu halledebilen çok iyi bir programdır, tavsiye ederim. ccleaner de iyidir kullanabilirsin.
Ne kadar kazanıyorsan kazan, daima 5'te birini bi kenara bırak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
teknisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adwanced sistem care kullandim fakat bir performansini goremedim :) ssd aklimda varda niyetine giremedim
editörlük hizmetleri,Film ve Dizi siteleri için codec işlemleri yapılır.