lostyazilim

Windows 10'a Geçmeli Miyim ?

46 Mesajlar 8.544 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
indiremeyenler buraya bakabilir: http://shiftdelete.net/windows-10-nasil-kurulur-57804

(ne kurulum dosyasıymış, bi bitmedi.)

wmaraci
reklam

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

ahmetcem96 adlı üyeden alıntı

indiremeyenler buraya bakabilir: http://shiftdelete.net/windows-10-nasil-kurulur-57804

(ne kurulum dosyasıymış, bi bitmedi.)

katılıyorum , çoğu kişiye otomatik gelmiş ben hala bekliyorum , bana hala gelmedi , üstelik bu tarz sitelerdeki şeyleri yaptığım halde, bakalım yarına kadar beklicem gelmezse manuel kuruluma geçicem

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)
Benim merak ettiğim şey şu, dosyalar kalıyor tamam windows.old şeklinde bir klasör oluşuyor buradan dosyalarımıza ulaşabiliyoruz. Ancak programlar noluyor ? Bende bir çok program yüklü hepsini teker teker bir daha yüklemem gerekecek mi ?

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Arkadaşlar, Windows 8.1'den Windows 10'a geçiş yaptım. Hiçbir şekilde dosya veya program kaybım olmadı. Sıfırdan kurulum değil yükseltme yaptım.
ismail03 lMarjinal

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

aykutozcan aykutozcan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek IT Administrator
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Final sürümünden önceki Sürümü yükledim hala kullanıyorum. Cihazda Isınma ve kullanımda yavaşlığı var. Final sürümde çözülmüştür umarım. Sabah final Sürümü yükleyeceğim.

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

ismail03 adlı üyeden alıntı

Boşu boşuna para vermeyin yapacağınız şey Wİndows update aracı ile son güncellemeleri yüklemek bilgisayarı yeniden başlatmak altta Windows 10'u alın çıkacak tıklayın rezerve edin (gerekir mi bilmem :) ) Onay raporu almak(Bilgisayar Windows 10 çin uygun mu) sonra indirmesini beklemek 1 2 saat sonra windows 10'ualın simgesine tıklayın Başla tıklayın bu kadar kurulum 30 dk sürdü :D

yüklemediler zaten hocam ,size güncellemeler gelir dediler

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

brown adlı üyeden alıntı

Benim merak ettiğim şey şu, dosyalar kalıyor tamam windows.old şeklinde bir klasör oluşuyor buradan dosyalarımıza ulaşabiliyoruz. Ancak programlar noluyor ? Bende bir çok program yüklü hepsini teker teker bir daha yüklemem gerekecek mi ?

maalesef öyle bende seçtiğiniz yükleme tarzına göre şekilleniyor ben temiz kurulum yaptım, eski dosyalarlar olma seçeneğine basarsanız direk update gibi yapıyor ama kurtarma yapmazsanız windows old haline getiriyorki eski programları çalıştırmaya çalıştığında bir sürü hata ile karşılaşıyorsun şuana kadar sisteminde 30 programı yükledim çoğu programın gereksinimi kendi yükleyebiliyor böyle bir güzelliği var fakat 30 programdan 2 tanesi uyumsuz çıktı

ecan1453 ecan1453 Eren Can Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Kamu Yönetimi
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 1212
  • Beğeniler 51 / 113
  • Ticaret 27, (%100)
Herşey güzel tek sıkıntı başlattaki arama bölümü bazen hemen sonuçlar çıkıyor bazen sonuçlar çıkmıyor bekliyor.

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

darkthepro adlı üyeden alıntı

maalesef öyle bende seçtiğiniz yükleme tarzına göre şekilleniyor ben temiz kurulum yaptım, eski dosyalarlar olma seçeneğine basarsanız direk update gibi yapıyor ama kurtarma yapmazsanız windows old haline getiriyorki eski programları çalıştırmaya çalıştığında bir sürü hata ile karşılaşıyorsun şuana kadar sisteminde 30 programı yükledim çoğu programın gereksinimi kendi yükleyebiliyor böyle bir güzelliği var fakat 30 programdan 2 tanesi uyumsuz çıktı

Anladım teşekkürler. Peki performans nasıl gözle görülür bir farklılık hisseden var mı ? İyi ya da kötü anlamda.

omerenes omerenes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 93 / 127
  • Ticaret 9, (%100)
Windows 8.1 kullanyordum berbat bişey ya windows 10 u bilmiyorum onun gibidir büyük ihtimal ama windows 7 candır :)

Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al