lostyazilim
tr.link

Windows 10 yükleme yarım kaldı

7 Mesajlar 6.435 Okunma
lstbozum
tr.link

faruk faruk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Starters' Agency
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** B**
  • Mesajlar 765
  • Beğeniler 38 / 89
  • Ticaret 10, (%100)
Merhaba arakadaşlar. Microsoft un sitesinden indirdiğim media creation tool isimli programla bilgisayarı windows 10 a yükseltiyordum ama laptop kapandığı için yükleme yarim kaldı ve eski sürümü geri yükledi. Şimdi ayni programla yeniden yüklemeye çalıştığımda windows 10 dosyalarını yeniden indirmeye çalışıyor. Zaten saatlerce bekleyip indirdim. Var mıdır bunun bir çözümü? İndirdiğim dosyalar nerdedir?

girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
wmaraci
reklam

ntka ntka https://ntka.org Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Agent
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 2762
  • Beğeniler 811 / 810
  • Ticaret 262, (%100)
hiç indirmeyin eski programlar hep hata veriyor yükseltme işlemi kesinlikle yapmayın yeni kurulum yapıcaksanız kurun.
illaki denemek istiyorum derseniz yedek alın kesinlikle.

dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)

ntka adlı üyeden alıntı

hiç indirmeyin eski programlar hep hata veriyor yükseltme işlemi kesinlikle yapmayın yeni kurulum yapıcaksanız kurun.
illaki denemek istiyorum derseniz yedek alın kesinlikle.

Ben indirdim kurdum bu bahsettiğin eski programların hiç birinde hata vermedi on numara çalıştı. GTA 5 mortal kombat x. CM 2015 WoW gibi oyunları sorunsuz çalıştırdı. Lakin ben win7 den memnun olduğum için eski sisteme geri döndüm. Bilgilendireyim istedim.

Kuva-i Kafsinkaf

ntka ntka https://ntka.org Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Agent
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 2762
  • Beğeniler 811 / 810
  • Ticaret 262, (%100)

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Ben indirdim kurdum bu bahsettiğin eski programların hiç birinde hata vermedi on numara çalıştı. GTA 5 mortal kombat x. CM 2015 WoW gibi oyunları sorunsuz çalıştırdı. Lakin ben win7 den memnun olduğum için eski sisteme geri döndüm. Bilgilendireyim istedim.

bende kurdum iş yerinde hiç biri çalışmadı nedense hepsi yeniden yüklemeye çalışıyordu bir anormallik var ama anlamadım gta v de sorun olmuyorsa kendi pc mi de güncellim.

dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
wmaraci
wmaraci

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)

ntka adlı üyeden alıntı

bende kurdum iş yerinde hiç biri çalışmadı nedense hepsi yeniden yüklemeye çalışıyordu bir anormallik var ama anlamadım gta v de sorun olmuyorsa kendi pc mi de güncellim.

GTA5 de hiç bir problem yaşamadım. Gayet sağlıklı kasmadan oynadım. Ve diğer büyük oyunlarda da sıkıntı çıkmadı. Ve bilgisayarım da kurulu olan programların hepsi çalışıyor.

Kuva-i Kafsinkaf

ZenginAnil ZenginAnil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 185 / 274
  • Ticaret 20, (%95)

ntka adlı üyeden alıntı

hocam GTA V'de veya herhangi bir programda bir sorun yaşamadım; Dreamweaver, Photoshop vs..

OmerGunay OmerGunay https://omergunay.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek PHP Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1207
  • Beğeniler 382 / 381
  • Ticaret 16, (%100)
Benim win7 crackli idi. Win10 a geçtim win10 etkinleştirildi diyor. Yani crackli olanlar yükseltemeyecek gibi söylentilere kulak asmayın. Mutlaka geçin derim. Yarım kaldıysa tekrar indireceksin mecburen. Çünkü normalde o dosyaları bi yere indirmiyor o dosya içinde tutuyor sonra ordan kuruyor. 1 ay içinde eski windowsuna geri dönebilmen bu sayede oluyor.

Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al