lostyazilim
tr.link

Windows 7 Reset Atıyor.

3 Mesajlar 1.298 Okunma
lstbozum
tr.link

zekuda zekuda Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar Merhaba;
Sizlerin yardımıyla bir şekilde windows 7'ye geçtim ama ekran kartım eski olduğu için sanırsam video oyun vb açtığım zaman mavi ekran geliyor ve hemen reset atıyor ekran kartı driverini kaldırdığım zaman sorun yok driver normalde yüklenmiyor zaten ben uyumluluk modundan XP SP3'u seçerek yükledim sorunsuzca yüklendi ama burada sorun yaşıyorum. Ekran kartı modeli NVIDIA GeForce Mx4 440 bundan biraz daha yenisi var NVIDIA GeForce Fx 5200 ama MX eski olmasına rağmen kasmıyordu oyunlarda Fx5200 taktığım zaman kasıyor zaten. kullanmıyorum onu bu sorunu nasıl çözebilirim win7 driveri yok sanırsam.

wmaraci
reklam

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Bende de FX 5500 var, onun da Win 7 sürücüsü yok. Bu yüzden Windows 7 kullanamıyorum, bi şekilde sürücüler yükleniyor ama verimsiz oluyor.

zekuda zekuda Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** B**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 112 / 97
  • Ticaret 0, (%0)

Batuhan adlı üyeden alıntı

Bende de FX 5500 var, onun da Win 7 sürücüsü yok. Bu yüzden Windows 7 kullanamıyorum, bi şekilde sürücüler yükleniyor ama verimsiz oluyor.

XP'ye dönme şansım sıfır :) benim portlar bozuk usb ve ps2 portlar çalışmıyor win xp de bootdan atılyor.

Ek Olarak: arkadaşalr driveri hallettim fx5200 ü kurdum ama bir sorun daha var :) ekran kartı ram dan alıyor ve ve çok kasmaya başladı ram 1gb zaten :) 256 alıyor. Benim ps2 ve usb portlar çalışmadığı için bıosa da giremiyorum doğal olarak bu paylaşımı nasıl kapatabilirim varmı bir çözüm yolu?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al