Windows Ana Server geri yükleme diski oluşturma

Ağınız üzerinde bilgisayarlarınızdan birine bir ev sunucusu yedeklemeden restorasyonu mümkün değildir.Gereken zaman dilimine ihtiyaciniz vardir. Eğer bir Ana Bilgisayara WHS yukluyecekseniz Geri Yükleme icin CD gerekecektir burada bir bağlantı nasil olusur goz atalim.

Ana Bilgisayara Ger Yukleme CD’si Olusturmak

Size Geri Yükleme CD oluşturmak için olanak sağlanacaktir. butun bilgiler genellikle Yazılım klasöründe saklanır.. Orada bir resim görürsunuz, büyük olasılıkla bu eski bir sunumdur.Baslamak icin Microsoft’un site indirme restorecd.msi aşağıda (bağlantı) üzerinde belirtilmistir.



Varsayılan görüntü CD’sini (Dual Boot) klasörüne geri yükleyebilirsiniz. Windows Ana Server Ana Bilgisayar Belgelerime yuklenecektir. Ancak, kullanmak istediğiniz bilgisayarınızdaki herhangi bir dizine koymak isterseniz WHS ve Yazılım paylasimlarini gonderebilirsiniz.



Windows 7 CD’sine görüntü yazmak için, Disk Image Burner programıni kullanabilirsiniz.






Eğer Vista veya XP kullanıyorsanız, CD’yazmak için bu kilavuzu takip ediniz.ücretsiz yardımcı programlar olarak ISO Recorder kullanabilirsiniz. ISO Recorder her ikiside 32 ve 64 bit sürümünü iceriyor.



Bu durumda felaketi onlemek iicin WHS yedeklerini ana makinaya geri yukleyebilirsiniz. Yakın bir zamanda tam olarak CD’nini WHS yedeğini geri yükleyin bilgisayara geri bakmak gerekebilir. Bilgisayara veri yedekleme son derece önemlidir ve WHS "olarak ayarlayın unutmayiniz" Ayrıca Windows Home Server yedekleme için bilgisayarınızı nasıl yapılandırılacağını öğrenmek ilginizi çekebilir.