-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Arkadaşlar Windows XP yüklü eski kasa bir laptop'um var.. Eskiden böyle bir sorun yoktu en son formattan sonra boy gösterdi.. Belli aralıklarla windows kendi kendine işlem yapıyor önce chorm'u kapatıyor sonra gidip başlattan bir şeyler açmaya çalışıyor.. ben o anda engel oluyorum tabi... Bunun nedeninini bilen var mı acaba? Avast ve Eset ile virüs taraması yaptım bir şey bulamadılar..
Önerileriniz nedir arkadaşlar? Sorun ney? bu illetten kurtulmam gerek.. İşlemlerin ortasında tarayıcımın kapanması çok kötü..!
tiryaki
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi Çapında Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam sanırım "RAT (remote administrator tool) Uzaktan yönetim aracı" yemiş bilgisayarınız. Siz farkında olmadan sizin bilgisayarınızda işlem yapababiliyor. Masaütsü görüntüsü, yaptığınız işlemler vb. tüm herşeyi 2. bir kişi görebiliyor. Bundan kurtulmak için format atınız ve internetten indirdiğiniz tüm uygulamarı çalıştırmadan önce online virüs tarama sitelerinden uygulamarı taratıp kullanın. Biraz da olsa güvenliğiniz artmış olur.
Orkunx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
XP ve dandikliği şekil 1-A görebilirsiniz.
Bırakın hocam XP yi Ubuntu ve benzeri Linux işletim sistemlerine geçin.
İlla Windows diyorsanız Win 7 kullanın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Bu zaten formattan sonra bu hale geldi ayrıca windowstan başkası yalan artı pc eski olduğu için win7 kuramıyorum.. indirdiğim programlar hep lazım olan programlar yıllardır kullandığım onun haricinde zaten antivürs var yakalıyor ancak bu garip bir olay.. şaşırdımm
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
Hocam şu ana kadar gördüğüm en sağlam işletim sistemi windows7 yıllarca xp kullandım gına gelmişti en ufak bişeyde regediti kitliyor, görev yöneticisini devre dışı bırakıyor dünyanın en iyi antivirüsünü getir kur gene nerden giriyorsa giriyor virüs ama windows7'ye en sağlam virüsü bulaştır yavaşlama yapmıyor benim bilgisayarımda bir sürü virüs vardı sistem sağlamdı hiçbi problem yoktu bi tarattırdım sonra temiz bi format attım bilgisayarımdaki bilgileri taşınabilir harddiskime aktarıp şu an hiçbir şekilde sorunum yok :) Afedersiniz eşşek gibi . LAptopunda 512 ram varsa direk windows7 at geç derim . (Bilgisayar teknik servisinde çalıştığım için ve cafe bakımlarına gittiğim için birçok tecrübe edindim buna istinaden yazıyorum)