-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
52, (%98)
Merhaba, bir kullanıcıdan ticaret puanı aldım fakat profilimde gözükmüyor bu.İşin tuhaf yanı her ticaret puanında onay mesajı alıyorduk karşıdan bildirim kullandığına dair mesaj geldi ama onay kutucuğu açılmadı sebebi nedir?
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Yanlis yerden vermis ustad profilene girip vermesi lazim senin verdigin ticarete cevap yazarak ticaret puani verilmez .
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Ticaret puanı kural ve kullanımı burada
https://wmaraci.com/forum/wm-araci/ticaret-puani-nedir-nasil-kullanilir-77568.html Ancak Sanırım her kullanıcı 1 kes oylama yapıyor sanırım şu an bende aynı kişi ile 1den fazla hatta 3 defa ticaret yapmışlığım var ancak ticaret puanında gözükmüyor
Toplam olumlu geribildirim Alanında görünüyor şu an Ticaret Puanım
Ticaret:
Ticaret Yüzdesi: 13
100,0%Buda
Toplam olumlu geribildirim: 15Sanırım Aynı Kişi 1den Fazla Ticaret Bildirimi yapsada Ticaret puanı olarak yansımıyor.
Kotil seyitshnEk Olarak: Şu an Yapmış olduğumuz bir işlem için Ticaret puanı vereyim dedim bu şekilde bir msj aldım
Aynı kişiye 24 saatte bir ticaret puanı verebilirsiniz. Bu kişiye bir daha ticaret puanı verebilmek için "26 Kasım 2015 00:41" tarihine kadar beklemelisiniz.Ticaret Puanı kullanımı: Ticaret Puanı Nedir? Nasıl Kullanılır?Ek Olarak:
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.