CEMB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
iş
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yav arkadaş 100 kelime makale 5 tl olsun ama kim alacak yine özel mesajlarda pm lerde herkes ucuzdan verecek pazarlık yapacak yalansa yalan deyin alıcılar belirler fiyatı satıcılar değil yüksek satayım diyip senelerdir makale bekleten adamlar var
afbil2
Dijital Hizmet
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
pc
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
taban fiyat mantığı bence yanlıştır.
forumu forum yapan serbest piyasa olmasıdır.
herkes emeğini ürününü istediği fiyata satabilir.
rekabet ediyorum diye kimse zararına iş yapmaz.
piyasanın düşmesi satıcının problemidir. bunu forum yönetimi öncü olarak değilde her kategoride satıcılar kendi aralarında taban fiyat belirlemeleri daha mantıklıdır.
her satıcı ürününü en yüksek fiyattan satmak ister
her alıcı ürünü en düşük fiyattan almak ister.
forum olarak satıcıların kampanyalarına taban fiyatlarına müdahale edildiğinde sonuç *** ticaret kategorileri gibi olur.
burda yasak diye herkes skype dan pazarlık yapar.
taban fiyat stratejisi uygulayan forum ve sistemler zamanla geçerliliğini yitirir..
önceden *** vardı şimdi wm daha makul hem alıcı hemde satıcı için son zamanlarda epey haraketli olmaya başladık.
şimdi kısıtlama getirildiğinde satıcı ve alıcılar wm den başka forumlara kayacaklardır.
dün *** du bugun wm yarın xx bir yerde bu ürünler bu hizmetler yine değerlerini bulup satılmaya ve alınmaya devam edilecektir.
satinal.club | RetweetHavuzu.Net
mutlak güç, yozlaştırır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Student
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
100 kelime 1.50 tl. Ancak kaliteli yazı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Floodtör
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
100 kelime 1 TL taban fiyat
Ek Olarak: ben her ay 600 tl veriyorum günlük 5 makale için her ay durmadan yorulmadan ve sıkılmadan makale için alt fiyat 1 tl kalitesine göre fiyat artar diye düşünüyorum yada makalecinin yoğunluk durumuna göre de fiyat değişir. Google yakında bu makale işine de el atar diye düşünüyorum
scobur
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Makale ve sosyal medya dışında taban fiyat uygulaması saçma olur bence.
100 Kelimelik makale için minimum fiyat 1,25 lira olmalıdır.
Takipçi satışlarında da 1k fiyatı 5 lira olmalıdır.
Sonuçta her sistemdeki takipçilerin özellikleri farklı (bot, türk, yabancı, hızlıca çıkanlar) oluyor. Sistemi denedikten sonra hangisi kaliteliyse o tarafa yöneliyor insanlar bu sayede 5 lira yerine 7,5 verir kaliteli hizmet alırım deniyor. Ancak 1k takipçi 2 liraya satılırsa aradaki farkla 4k takipçi alırım mantığı egemen oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / K
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
alıcıların taban fiyat uygulamasına karşı olması normal ilk etapta ama şöyle düşünmek lazım, hepimiz makale yazarken konu araştırması yapıyoruz ve öyle bozuk hatta iğrenç yazılar ile karşılaşıyoruz ki ucuzda olsa buna verilen paraya yazık
İnternet çöplük değildir günümüzde hemen her insanın bilgi araştırmak için girdiği bir bilgi paylaşım platformudur sırf ucuz diye saçma sapan yazılara para vermek işinize geliyorsa skype üzerinden anlaşın kardeşim, genel paylaşıp bu işi hakkı ile yapıp emeğinin karşılığını almak isteyen insanlara mani olmayın ve yine tekrarlıyorum makale yazarlığı her insanın yapabileceği bir iş değildir hem bilgi hem yetenek gerektirir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
K** K**