lostyazilim
tr.link

Beyin Fırtınası bölümünde yapılan hata

6 Mesajlar 1.278 Okunma
lstbozum
tr.link

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)
Daha önce de bir çok konuyu ve mesajı rapor etmeme rağmen işlem yapılmadı. Beyin fırtınasının amacı bir projeyi veya fikri incelemek geliştirmek. Adam geliyor sitesinin linkini veriyor neler eksik neler ekliyeyim diyor. Resmen bu reklam değil mi? Yazı olarak anlatmamış projeyi linke girip inceleyecekmişiz. Bu yüzden WM Aracı gündem çok meşgul ediliyor.Neden Site Fikir Alışverişi veya Yeni Siteler bölümüne açmıyorlar? Çünkü gündeme çıkmıyor. Biri yardım konusu açtığında bu reklamlar sayesinde kaybolup gidiyor lütfen bir çözüm üretin. Gereğini arz ederim.
Batuhan YazTurkiye birsevda

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6011
  • Beğeniler 3911 / 3918
  • Ticaret 6, (%100)
Aynen, haklısınız. Bu tarz konuların bu bölüme değil Site Fikir Alışverişi bölümüne açılması lazım zaten. Böyle bir durumda taşıyıp kullanıcıyı uyarıyoruz. Siz de gördüğünüz konuları rapor ederseniz bize yardımcı olabilirsiniz.

WM Aracı bir webmaster bilgi paylaşım portalıdır. Ancak bunu suistimal eden bir çok kişi var malesef.
Veysel

kişi bu mesajı beğendi.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

yms yms WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 39 / 62
  • Ticaret 0, (%0)
Bir de sitesinden bir yazının özetini paylaşıp tamamı için link verenler var. Hit almak için düştükleri hâle bak. Dilencilik değil de nedir bu?

Bu tür konuların denetlenmesi ve ilgili kişilere caydırıcılık adına yaptırım uygulanması, temiz ve kaliteli bir forum için gereklidir diye düşünüyorum.

@Bean Love getLove()

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)

Psycho adlı üyeden alıntı

Aynen, haklısınız. Bu tarz konuların bu bölüme değil Site Fikir Alışverişi bölümüne açılması lazım zaten. Böyle bir durumda taşıyıp kullanıcıyı uyarıyoruz. Siz de gördüğünüz konuları rapor ederseniz bize yardımcı olabilirsiniz.

WM Aracı bir webmaster bilgi paylaşım portalıdır. Ancak bunu suistimal eden bir çok kişi var malesef.

Teşekkürler. Böyle konular gördüğümde rapor edicem. Diğer üyeler de aynı fikirdedir inşallah

Ek Olarak:

yms adlı üyeden alıntı

Bir de sitesinden bir yazının özetini paylaşıp tamamı için link verenler var. Hit almak için düştükleri hâle bak. Dilencilik değil de nedir bu?

Bu tür konuların denetlenmesi ve ilgili kişilere caydırıcılık adına yaptırım uygulanması, temiz ve kaliteli bir forum için gereklidir diye düşünüyorum.

O da var onu da yazıcaktım unutmuşum.

wmaraci
wmaraci

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network &amp; Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)
Katılıyorum.

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)
Haklısınız, haklısınız ve haklısınız zira konumla o kadar ilgilenilmedi ki imzama koymak zorunda kaldım.

wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al