-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Katılıyorum, şu çekiliş konularını açıyorlar, ortadan kayboluyorlar, sonuç; ban.
eee bizim hakkımız ne olacak? o kadar sitemizde tutuyoruz, bu konularla bir ilgilenilsin.
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bu konu hakkında size önce kişisel düşüncemi sunayım; bir çekiliş konusu gördüğünüzde sorgusuz sualsiz hemen katılmayın arkadaşlar. Kişinin ticaret puanlarına bakın, üyelik tarihine bakın, kişiye güvenin, daha sonra katılım sağlayın.
Ancak bizde bu konuda birşeyler yapacağız. Çekiliş konusu açabilmek için belli bir ticaret puanına sahip olmak gibi. Ancak biz ne kadar önlem alırsak alalım olay yine sizde bitiyor. Güvenmediğiniz kişilerin çekilişlerine katılmayınız.
Yine fikirlere açığınız. Konu altından düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Belirli bir ticaret puanına sahip kişilerin çekiliş konusu açması güzel olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ticaret puanına bakılarak çekiliş yapma izni vermek çok saçma olur. Bende foruma üyeyim ama ticaretlik bir işim olmadı şimdiye kadar, yarın çekiliş düzenlemek istesem bu benim güvensiz biri olduğumu mu gösterecek?
Telefonla sesli imza bırakılabilir, kimlik bilgileri istenilebilir ama ticaret puanı olmaz.
4 kişi bu mesajı beğendi.
iyi.
HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bana göre Wmaracına belirli bir ücret para teslim edilmeli çekiliş hediyelerini dağıttıktan sonra Yatırdığı para geri yollanmalı. Eğer ki çekilişi yapılmazsa. Wmaracı katılanlar arasında bir çekiliş yaparak parayı dağıtmalı... En mantıklısı bana bu geliyor.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Şimdi fark ettim konuda linki verilen çekilişi düzenleyen kişi belki de sitenin sahibi bile değildir. Belki de siteye backlink & seo hizmeti sağlayan birisidir.
Siteye iletişimden yazsak düşünebiliyor musunuz ne çekilişi diyebileceklerini :). ( olur mu olur )
Bu yüzden öncelikle çekilişi düzenlenen sitelerin/sponsorların çekilişi düzenleyen üyenin sahibi/bağı olduğunu da kanıtlamalıdır.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/