-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Serbest Piyasa ekonomisindeyiz.
5 TL'ye yapan adam sonunda anlar ve fiyatını yükseltir.
100 TL'ye yapan adamda anlar ve fiyatını düşürür.
Zaten otomatikman piyasa kendini bulur.
Son Haberler www.haberdetaylari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%98)
Alt taban fiyatı olması gereken bir şey sırf bu yüzden zaten kurumsal olarak bu işi yapan firmalar iş yapamaz hale geldi lise öğrencileri harçlık peşine düşmüş ne olsa yeter derken kurumsal firma elemanın parası , dükkan kirası, vergisi, stopajı öde Allah öde bitmiyor.Serbest piyasa böyle mi oluyor anlamadım gitti burda diğer forumda taban puan var çoğu yerde herkes tıkır tıkır işte yapabiliyor
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO & Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Ben fiyat konusundan çok insanların kalite açısından bilinçlendirilmesi taraftarıyım. Bir yazılım var ismini vermek istemediğim aylık olarak lisans alıp sınırsız imleme ve forum tanıtım yapıyorsunuz. Bu sistemi alan SEO işine girmeye başlıyor. Çok sayıda site geliyor bana bu şekilde ceza alan.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
5 TL'ye logo yapan kişi taban fiyat zorunluluğundan dolayı 50 TL'ye yapınca daha mı kaliteli logo yapacak peki? Hayır. Bu seferde müşteri kazıklanmış olmayacak mı?
Ucuz etin yahnisi olmaz. Bknz:
Eğer ürününüzü pazarlayamıyorsanız sorun piyasayı öldürenlerde değil, sizdedir. Ticaret yapmasını öğrenmek lazım.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
newyorker
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
taban fiyat kendi sattigin urunu baskasina kendi imkanlarinla verirsen koyabilirsin herkesin fiyati kendinedir 15 tl ye makale yazan var 50 tl ye yazan var surekli is yapan birisi 50 tl yi tercih etmez taban fiyat uygulanamaz zaten oyle bisey yapilirsa bu forumda onemini yitirir dusuncesindeyim neye gore taban fiyat koyacaksin ben makale yaziyorum 50 tl adam niye yaziyor 15 tl denilemez benim yaptigim ornek bir isi baskasi daha uyguna yapiyorsa buna ben napiyorsun kardesim hayir olmaz diyemem hakkim yoktur diye dusunuyorum kolay gelsin .
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Psycho nun dediği gibi ederi 5 liralık işe 50 lira yazsa bile bişey değişmez. 50 olunca o adamdan daha güzel tasarım çıkmaz kabiliyeti neyse odur ötesi zor. Tek fark o 5 liralık iş edenin cebine daha çok para girecek müşteri de 5 liralık işe 50 lira vererek zarar edecek . Tradelerden,yaptığı iş referanslarından müşterinin biraz kendisi seçmesi gerekiyor herşey yazılı kurallarla olmaz. Yine de belki bazı alanlara limit olabilir ama bu bir ihtimal.
Lerigo
i see online people
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-