AlkaPars
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Wmaracı sağlam çalışıyor ekibi süper cidden
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Belki emekli olduktan sonra ticaretle işim olabilir fakat halihazırda ticaret yapmıyorum. Ticarete başladığımda ise premium üyelik alacağımdan emin olabilirsiniz. Gerçekten saygılı bir ortamı bu forumda oluşturduğunuz, üyelerinizin sesine kulak verdiğiniz ve hepsiyle ayrı ayrı ilgilendiğiniz için büyüksünüz. Şahsım adına teşekkür ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
süper olur mavi tik onaylı ve güvenli ticaret için şart
antalyaplaket.com / aktifyasafitkal.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
bence yanlış bir seçim, premium üyelik şartı başındada belirttiğiniz gibi temiz ticareti sağlıyordu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Get sistemi olsaydı iyi olabilirdi. Tabi o sistemin de kendine göre eksileri ve artıları var. Her ticaretten cüzi bir oran da buraya yani wmaracına kalırdı. Zamanla bu da olur inşallah. Get sistemli bir forum vardı bir zamanlar ama rağbet görmemişti ve çöp olup gitmişti. Bu forumun ticaret hacmi oldukça yüksek bence. Get ilerde olursa süper olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Üyelerin taleplerini dikkate almanız güzel bir davranış. Eleştirilerin dikkate alınmasıyla forumun daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. İki konuda önerim olacak. Birincisi yeni ticaret ilanı açmak veya ilanı üstte taşımak için 8 saat beklemenin ayrılması gerekli. 8 saatte bir yeni ticaret ilanı, 8 saatte bir ilanı üstte taşıma daha iyi olacağını düşünüyorum. İkinci husus ise forumdaki ticareti canlandırmaya yönelik çalışmalar gerekli olduğunu düşünüyorum. Kimi kategorilerde ticaret maalesef pek aktif sayılmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.