odyolog
İnstagram Doktoru
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Odyolog
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Herkes alt limiti uygulayacak diye bir konu yok alt limit 100 tl ise ben yine 150 liraya yaparım o işi indirim yapmak isteyen 100 liraya yapsın 20 liraya yapmak nedir ? inşallah instagram için de gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence kesinlikle bir alt limit belirlenmemeli. Alt limitin belirlenmesi demek forumda belli başlı kişiler dışında kimse iş yapamasın demektir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Parası yetmeyen kişiler ucuza yapan arkadaşlarla çalışıyor, kim daha kaliteli bir iş istemez ki ? Alt limitin getirilmesi ticareti düşürecektir.
Düşünün, bir işi 10 tl ye yapan zaten kötü yapıyor ise, alt limit ile 50 tl ye bile aynı işi yapacak, sonuçta müşteriler maruz oluyor.
Bence gereksiz ama yinede zaman gösterir, alışır herkes umarım :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
SukruAK
akwebhostingi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Veri merkezi Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Kesinlikle belirlenmeli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dövme Sanatçısı, WM
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Seobaz adlı üyeden alıntı
Aynen 40 domain 1 sunucu ile dünyaya geldim hayırlı olsuna gelenler de 3 paravan blog hediye edip gitmiş. Anne baba değil "Seo" demişim ilk kelime olarak, görenler var.
Açarsın 20-30 tane site farklı sektörlerde çalışırsın tecrübe edinirsin sonra sektörde hizmet vermeye hazır hale gelirsin. Müşterinin malzemesi ürününü denek olarak kullanmazsın.
Tabi bunları yaparken ne emek verdiğini, nerelere para harcadığını görürsün, sonra da dersin ki o iş o paralara olmaz.
Cidden akşam akşam güldürdünüz. :D :D Teşekkürler..
Hocam, hadi buna eyvAllah, tamam. Öyle olsun. Peki diğer söylediğim ?
FurkanErgün adlı üyeden alıntı
Ek Olarak: Bunları geçtim, eğer olursa kimse ticaretten vazgeçmeyecek. Alt limite göre fiyatını yükseltecek.
Bu kez kaliteli iş de 5 lira olacak, kalitesiz de 5 lira olacak. O zaman daha mı iyi olacak ?
Özellikle son cümle..
Dövme sanatçısı & tasarım uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
gazeteci, yazar
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
yaptığımız işlerin piyasasını çöp haline getirenler yüzünden olması gerektiğini düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Neden herkes direkt öğrenci argümanını vermiş? Ben lise öğrencisiyim ve kısıtlı vaktim olmasına rağmen makale yazıyorum. 100 kelime için 1,50 TL alıyorum. Asıl piyasayı düşüren öğrenciler zaten. Öğrenciyiz diyorlar, rezalet yazılara 50 kuruş istiyorlar. Ucuza konmak isteyenlerde gidip bu öğrencilerden makale satın alıyor. Şimdi "Parası yoktur kardeşim, sana ne?" diyenler olacaktır. Siz, herhangi bir otomobil bayisine gidip "Benim çok param yok, şuradan 10.000 TL'ye 2016 model bir BMW sarar mısın?" diyebilir misiniz?
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Elbette iyi düşünülmüş. Sektörün devamlılığı ve iş yapanların şevk kazanması için iyi olur.
Ancak birde işin öğrenciler ve daha yeni başlayanlar boyutu var. Onlarında sorunu giderebilmek için en azından başka bir metod izlemek gerek. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
CEMB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
iş
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Saçmalık alt limit nedir bide araba örneği vermişsiniz piyasayı belirleyen şey arz ve taleptir fiyat bu şekilde ortaya çıkar. Adam 2 liraya satar arabasını alıcı olmassa 1 e düşürür bu şekilde piyasa oluşur sen gidip bi adama arabanı 40.000 Tlden aşağa satamazsın diye bir yasa getirebilir misin adamın arabası isterse 5.000 e satar sanane . Alan Satan anlaşıyorsa 3. kişilere bişey demek düşmez kardeşim.
3 kişi bu mesajı beğendi.