lostyazilim
tr.link

Her bir şeyin "pm" ile konuşulması

24 Mesajlar 3.896 Okunma
acebozum
tr.link

noop noop WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek domain alınır-satılır
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 73 / 264
  • Ticaret 7, (%100)
web sayfaları ve domainler arıyorum. burayı yeni yeni kullanıyorum onu da belirteyim.

bir başlıkta öyle ballandırarak anlatılmıştı ki site adresini pm istedim ve inceleyince hayal kırıklığı oldu. aslında domainini beğenmemiştim. ama hayal kırılğı benim pm istemem ve beklememden kaynaklı bir hevesin boşa çıkması diyedir. altı üstü bir pm yazmışım ama efor sarfetmiş sayıyorum kendimi ve bu efor boşa çıkmış oluyor. ha satışı yapan kişi site adresini açıklamamakta haklıydı o ayrı.

o başlıktan sonra ilgimi çeken bir çok konu ve satış oldu yarısına pm yazmadım bile. adam günlük hit 50-100 yazmış site adresi pm.

şimdi ben satılık siteler arıyorum. her açılan konuya pm yazmak da işimi kolaylaştırmıyor. halbuki bir forumun bir marketin pazar yerinin avmin alıcının ve satıcının işlerini kolaylaştırması lazım.

en büyük hata da "teklif" yazılması. teklifi de pm olarak istiyorlar. açıktan yazamıyoruz. bir şey satılıyorsa satanın aklında bir fiyat vardır. direk o fiyatı etiket olarak yazıp pazarlık edilebilir diye ekleyebilir arkadaşlar. teklif yazan sayfaları gördükçe kapatıyorum. üzerinde konuşulacak bir fiyat olmalı en azından. ha pm ile teklif atacam sonnra karşı teklif gelecek falan bu satışı olumsuz etkiliyor.

alış verişin durgunluğu belki de bundandır. baksanıza her gün satılık ilanlarını kontrol ediyorum ama ticaret puanım hala sıfır.

bir de sık sık denk geldiğim komik olay var. adam herşeyi açıkça yazmıj ama altına gelen kişi "pm alabilir miyim" demiş. troll desen değil, ciddi desen komik, komik desen amaçsız.

çok zaruri nedenler olmadıkça bilgilerin açıktan konuşulmasının satışı hızlandıracağını düşünüyorum.

elektronikssl
webimgo

Teveccuh Teveccuh Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek CEO
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 0 / 343
  • Ticaret 2, (%100)
bir ofofof çeksem pm'ler yıkılır :)

ofofof ofofof Seninleyiz Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Ön Muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 462
  • Beğeniler 132 / 91
  • Ticaret 5, (%100)
Teveccüh biri bendenmi bahsetti :)

offfoffff

Teveccuh Teveccuh Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek CEO
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 0 / 343
  • Ticaret 2, (%100)
Atara atar, gidere gider. WmAracı çocuğuyuz, şeklimiz yeter.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al