-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo&Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Forumda birçok kişi de benim gibi bu durumdan şikayetçi.
Öncelikle sorunu anlatayım , Kendi bloglarına bi yazı yazıyorlar. Sonra gelip forumda , konuyu paylaşıp kaynak olarak da reklam yapıyorlar. Anlatmak istediğim şey doğru yada yanlış olabilir ama görüşlerimin arkasındayım.
Forumda gerekli reklam ve tanıtım bölümleri zaten mevcut. Birde bu her bölümde kaynak vs gibi linklerin kendi bloglarınıza yönlenmesi acayip itici ve bi okadarda çirkin bi durum. Forum gerçekten bu yüzden kirleniyor herkes yapması gerekeni yapması gereken bölümde yapsa , bu forum daima daha güzel ve daha iyi olcaktır. Hem yöneticilerimiz hemde forum aısından daha etkili ve daha yararlı çalışma sağlayabilcekleri bi döneme gelmiş oluruz.
Şikayet bölümleri vs. gibi bölümlerde görüyoruz Moderatörler nerdesiniz diye. Adamlar sizin çöplerinizi temizlemekten , diğer şeylere fırsat bulamıyordur belki bide öyle düşünmek lazım.
Umarım herkes , sadece anlatmak istediğimi anlar.
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sonunda kadar katılıyorum sana. Bir makale paylaşıyorlar makaledeki kelimelerin çoğuna link gömmüşler. Bu çok itici bir durum.
cagri
Bu kez olacak!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oyuncu
-
-
Ad Soyad
Ç** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Böyle bir durumla karşılaştığınızda üyelerimiz olarak sizler de konunun hemen sağ üst köşesinde bulunan ünlem ikonundan bize bildirirseniz gerekli ceza uygulanacaktır. Takdir edersiniz ki moderatörler de zaman zaman gözden kaçırabiliyorlar. Bu durumda sizin de yardımınız gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo&Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bildiriyoruz da fazla farkeden bişey olmuyor ki , hangi birini bildirelim ki bölümler doldu taştı bu tür konularla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Başka bir sitede yayınlanan yazının forumda da yayınlanıp kaynak belirtilmesinden mi şikayetçisiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress Dev.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayır zaten herkes her yazdığı yazıyı buraya girip kaynak gösterse, site kirliliği oluşur.adminlerde baş edemez. site tanıtımı bölümü var, e imza bölümünde de reklam yapılıyor. Daha ne gereği var bu yazıları burda paylaşmanın bilmiyorum. Aç gözlülük gibi geliyor.