-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Natro hostingi tanıtım konusu açtım bana sebep bildirilmeden konum silindi . Yönetici bir arkadaşa msj yazdım cevap gelmedi bende bu konuyu açmak zorunda kaldım . Kendi kullandigim hostingi tanitmakta ne gibi bir kural ihlali var ? Içinde satış ortaklığı linki vardi diye ise forumda refli link veren bir sürü konu var onlara neden yaptırım uygulanmıyor ? Lütfen konuyu silen yönetici nedenini yazarsa sevinirim . Ben % 100 orijinal bir konu açıyorum millet gibi kendi sitemde yayinladigim konumun reklamını yapmıyorum açıklama yapilmadan konum siliniyor . O konuda kurallara aykırı olan ne ise lütfen burdan açıklansın
emirhan
www.ozkula.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
hosting
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Silinecek , kitlenecek olan konu illaki kurallara %100 uyması gerektiğini şahsen düşünmüyorum.Üyeleri rahatsız edecek kategoriyi okunmaz hale getirilecek her türlü konu yorum silinebilir diye düşünüyorum.
Eğer amacınız tanıtmak olsa refsiz link koyardınız buradaki amacınızı herkes bildiği gibi sizde biliyorsunuz.
Satış ortaklığından para kazanmak için konu açmak yerine hosting arayanların konusuna link ekler ve imzanıza link eklerseniz kimseyi rahatsız etmemiş amacınıza ulaşmış olursunuz.
Sadece üye olarak görüşümü yazdım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Anestezist
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Herkes kullandıgı hosting şirketini tanıtırsa burası çöplüğe dönüşür bu yüzden sadece hosting yetkililerinin konu açma yetkisi var heralde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Eğer bu forumun ferdi isem tabiki bu forum üzerinden para da kazanacağım bunda ne kötülük var ? Adam mi dolandirdik ? Acaba açılan konu host satıcılarını rahatsız mi etti ? Forumda kaç yerde konu açılmış Ref linki verilmiş bu yasak ise millete niye değil ? Eğer konu acilmaz ise refsiz olarak açacağım bakalım o zaman da ne diye silinecek !
Ek Olarak: Ille de bir hostcu kötü olunca mi hakkında konu açmak gerekli iyi olanı tanıtmak önermek suç mu ?