lostyazilim
tr.link

Hosting Tanitim Konum Neden Silindi?

5 Mesajlar 925 Okunma
lstbozum
tr.link

exorcist26 exorcist26 Türkçe Öğretmeni Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Türkçe Öğretmeni
  • Konum Van
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 388
  • Beğeniler 37 / 78
  • Ticaret 25, (%100)
Natro hostingi tanıtım konusu açtım bana sebep bildirilmeden konum silindi . Yönetici bir arkadaşa msj yazdım cevap gelmedi bende bu konuyu açmak zorunda kaldım . Kendi kullandigim hostingi tanitmakta ne gibi bir kural ihlali var ? Içinde satış ortaklığı linki vardi diye ise forumda refli link veren bir sürü konu var onlara neden yaptırım uygulanmıyor ? Lütfen konuyu silen yönetici nedenini yazarsa sevinirim . Ben % 100 orijinal bir konu açıyorum millet gibi kendi sitemde yayinladigim konumun reklamını yapmıyorum açıklama yapilmadan konum siliniyor . O konuda kurallara aykırı olan ne ise lütfen burdan açıklansın

wmaraci
reklam

emirhan emirhan www.ozkula.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek hosting
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 1455
  • Beğeniler 60 / 263
  • Ticaret 39, (%100)
Silinecek , kitlenecek olan konu illaki kurallara %100 uyması gerektiğini şahsen düşünmüyorum.Üyeleri rahatsız edecek kategoriyi okunmaz hale getirilecek her türlü konu yorum silinebilir diye düşünüyorum.
Eğer amacınız tanıtmak olsa refsiz link koyardınız buradaki amacınızı herkes bildiği gibi sizde biliyorsunuz.

Satış ortaklığından para kazanmak için konu açmak yerine hosting arayanların konusuna link ekler ve imzanıza link eklerseniz kimseyi rahatsız etmemiş amacınıza ulaşmış olursunuz.

Sadece üye olarak görüşümü yazdım.

SefaUygun SefaUygun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Anestezist
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 717
  • Beğeniler 87 / 266
  • Ticaret 6, (%100)
Herkes kullandıgı hosting şirketini tanıtırsa burası çöplüğe dönüşür bu yüzden sadece hosting yetkililerinin konu açma yetkisi var heralde.

exorcist26 exorcist26 Türkçe Öğretmeni Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Türkçe Öğretmeni
  • Konum Van
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 388
  • Beğeniler 37 / 78
  • Ticaret 25, (%100)
Eğer bu forumun ferdi isem tabiki bu forum üzerinden para da kazanacağım bunda ne kötülük var ? Adam mi dolandirdik ? Acaba açılan konu host satıcılarını rahatsız mi etti ? Forumda kaç yerde konu açılmış Ref linki verilmiş bu yasak ise millete niye değil ? Eğer konu acilmaz ise refsiz olarak açacağım bakalım o zaman da ne diye silinecek !

Ek Olarak: Ille de bir hostcu kötü olunca mi hakkında konu açmak gerekli iyi olanı tanıtmak önermek suç mu ?

wmaraci
wmaraci

bd bd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek 2
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 4926
  • Beğeniler 784 / 3953
  • Ticaret 18, (%100)
WM Aracı bir reklam panosu değil, webmaster bilgi paylaşım sitesidir. Bilgi paylaşımı veya firma tanıtım bölümlerine para kazanmak için konu açamazsınız.

Bunun dışında konunun asıl silinme sebebi sana ait olmayan bir firmayı tanıtmak. Ayrıca sırf referanstan para kazanmak için konu açman da kurallara aykırı tabi. Eğer illa bir hosting firmasını önermek istiyorsan hosting bilgi alışverişi veya konu dışı bölümüne bir konu açıp memnuniyetini dile getirebilirsin. Eğer referans linkler ile konu açan kişileri görüyor isen moderatöre bildirirsin, biz de gerekeni yaparız. Sonuçta tüm konuları tek tek kontrol edemiyoruz. Elbet moderatörlerimizin görmediği konularda olacaktır. Bu gibi durumlarda bize yardımcı olmak için konuları moderatöre bildiriniz.

İlgili kurallar:
1- Tanıtımını yapacağınız hosting firması size ait olmalıdır. Bir başka hosting firmasının tanıtım konusu açamazsınız.

http://wmaraci.com/forum/hosting-firmalari/hosting-bolumu-kurallari-22485.html

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al