Cesefen
DogushanBalci.com.TR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
İyi günler arkadaşlar,
Ben Cesefen nickini kullanıyordum 2-3 yıldan beri fakat son günlerde yaşadığım olaylar beni bu nickten soğuttu. Artık daha resmi olmaya ve hani böyle nickler yerine adımı soyadımı kullanmayı tercih etmeye başladım. O yüzden takıldığım zaten bir *** var bir de wmaraci var. Üyeliğimin isminin değişmesi veya yöneticilerin onayıyla bu üyeliğimin banlanıp yeni üyelik açmak olacak :D
İstediğim yeni nick "DBalci" olacaktır.
Yetkili kişilerin bu konuda yardımlarını bekliyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yetkili arkadaşlara mesaj atsaydın daha iyi olurdu.
Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
duyuralım burdan sesimizi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
İsim değişimi yasaktır.(Zaruriyetler hariç) Forum kurallarının 17. maddesinde bu açıklanmıştır.
17- Forumda kişisel zevkler için kullanıcı adı değişimi yapılmamaktadır. Eğer gerçekten gerekliyse, neden gerekli olduğunu açıklayıp kanıtlayarak, yöneticilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Gerekli görüldüğü taktirde kullanıcı adı değişiminiz yapılacaktır. (Sadece çok zorunlu durumlarda kullanıcı adı değişimi yapıyoruz. Kullanıcı adımı sevmedim, şöyle bir site açtım, heryerde değiştiriyorum vb gibi nedenlerle bize gelmeyiniz.)
Kuralda yazıldığı gibi gerekli açıklamalar yapılarak iletişimden ulaşmanız yeterlidir. Konu açmanıza gerek yoktur.