-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Merhaba,
Forumda biliyorsunuz ki günlük, haftalık veya süresiz ceza alan kullanıcılar oluyor.
Başlıca amaç olarak ticaretin olumlu yönde akması için kullanıcıların aldığı cezalar profillerinde herkese açık şekilde görüntülenebilsin. Ben ticaret yaptığım kişinin ne zaman, hangi sebeple ceza aldığını bileyim ki ona göre aksiyon alabileyim.
Tüm ceza yiyen kullanıcıların dataları duruyordur zannediyorum. Yönetim konu ile alakalı ilgili çalışmaları yapacağından hiç şüphem yok.
admin
Ayrıca ankette ekliyorum, konuyla alakalı görüşleriniz için.
İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Forum için gereksiz bir kullanıcı ise zaten üyeliğiniz kabul edilmedi ibaresi yer alıyor. Diğer konulardan engellenen kullanıcılar içinde açıklamada hakkında ki şikayet konusu URL ekleniyor, ceza alan üyeler ise yine profilinde yasağın kalkacağı tarih yazılıyor.
Ama sizin istediğiniz şu sanıyorum; Geçmişte yaptığı hataların da profilinde görünmesi ise ona bir şey diyemiyorum ama şahsen gereksiz duyuyorum.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
O tür kullanıcılar zaten direkt engelleniyor. Bahsettiğim olay ikinci paragrafta belirttiğiniz durumdur. Görüşünüz için teşekkürler.