-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Flutter Developer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
70, (%97)
Premium üyelerin mesaj atma sürelerinin düşmesini talep ediyorum. Zaten ticareti sağlayan üyeler genelde premium üyelerden oluşmakta. Sürekli bir mesaj alış verişi olduğu için kalkmasının daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Arkadasa hak veriyorum 30 saniye çok geliyor. En azından 10 saniye olsa daha güzel olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
prestij
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Biraz daha azalırsa iyi olacak bence de.:o
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Siyo uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Ben herhangi pakete üye değilim.Ama sadece alış yapmak için konular açmak istiyorum. sonuçda bu ticareti arttırır forumunda verimliliğini arttırır.lakin 24 saat beklemem gerektiği söyleniyor.
İyide alış adına ticaret yapan heryer kullanıcıya ön ayak olur.keza paypal bile ürün alana ücret yansıtmaz bilakis korur.Hayatın tüm gerçeklerinde de bu söz konusudur. Gelir elde etmek elbet wmaracının hakkı,ancak bu wmaracının bence bindiği dalı kendisi kesmesine benziyor.
Ben 24 saat beklerim herhangi bir hizmet alabilmek için,benim acelem yokki,gelir elde etmek için birşey satma endişem yok.ama amaç ne , hedeflenen ne onu anlamış değilim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bende premiumdum. Forumda bu aralar pek duramadigim icin uzatmadim. Gercekten cok fazla. Premium olmayan uyelere ticaret bolumunde 24 saate 1 konu acmasi da fazla. Tabi bu benim gorusum sadece.