-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhaba Forumdaşlar ve Forum Yönetimi,
Bilindiği üzere forumda e-ticaret bölümü var. Reklam alım satımı, tanıtım yazıları gibi ücreti düşük konularda sorun olmasa da, site satımı, server işleri gibi alanlarda büyük paralar dönmektedir. Belkide en önemli nokta, büyük fiyatlı site ve proje satımlarıdır. Çünkü örnek vermek gerekirse 2000TL'lik bir site satılacağı zaman iki tarafta güven konusunda sorun yaşıyor.
Tam bu noktada WMAracı bir bir aracı kurum olarak devreye girebilir mi? Bu servisi kullanma koşulu +500TL olabilir mesela. Sonucunda da WMAracı %2-5 gibi bir komisyon alır. Ama garantörlük yapar iki taraf arasında.
Daha önceden mevzusu geçtiyse silebilirsiniz.
İyi Forumlar
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Knight online'de var char item alıp satarken siteler aracı oluyor parayı ve gerekli materyalleri alıp güvenli bir şekilde alışveriş sağlayıp komisyon alıyorlar genelde %10 oluyor. aynı mantık bence tutar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunla uğraşacaklarını zannetmiyorum. Çetrefilli ve baş ağrıtabilecek bir iş. Bunu ancak bu işe özel bir iki arkadaş görevlendirerek halledebilirler ki buda ekstra masraf olur onlara. Forumda +500 TL ticaretin ne kadar aktif olduğu da muamma.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Daha önce yöneticilerimiz bu konuda bilgi vermişti. Forumdan ayrı olarak e-ticaret sistemi geliştiriliyor. Forumda arama yaparak mesajlara ulaşabilirsiniz. Konuyu kilitliyorum.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)