Öncelikle herkese merhabalar. Site satışı bölümüne her girdiğimde kazançsız siteleri de kazançlı siteleri de tek tek gezmek zorunda kalıyorum.

Aslında benim aradığım kazançlı bir site fakat kazançsız siteleri de o bölümde satışa sundukları için ve başlıkta kazancı göremediğimiz için tek tek tüm konulara bakıyorum.

Bununla ilgili sorunu kökten çözebilecek bir öneri sunmak istedim bu yüzden. Çünkü bu yıldırıcı bir hal alabiliyor bir müddet sonra.

O bölüme 2 forum koyalım diyorum.

Biri 100 TL üstü kazançlı siteler olsun.
Diğeri de 100 TL altı kazançlı siteler olsun.

Böylece her site alımı için giriş yaptığımızda kazançsız siteleri görmek zorunda kalmayalım. Çünkü orada o kadar konu var ki, aradığımızı bulmaya çalışırken çok fazla zaman kaybediyoruz.

İkinci bir önerim de şudur;

O bölümdeki konulara Kazanç Modeli seçeneği ekleyelim, site kazandırıyor ama neyden kazandırıyor? Adsense mi, popup reklam mı, hangi firma...

Adam konu açmış, 2000 TL kazançlı site diye, bir bakıyorum, gelir modeli tanıtım yazısı :) Şaka gibi. Konuya girdiğime pişman olup çıkıyorum mesela ben.

En azından sadece Adsense kazançlı siteleri görebilseydik, tanıtım yazısı kazancı olan siteleri almak istemeseydik, o zaman sadece adsense seçeneğinden sıralama yapar ve bu dertten de kurtulurduk diye düşünüyorum.

Küçük bir eklenti yazılarak, o bölümde başlık altında, kazanç modeli, site yaşı, site kategorisi, aylık kazancı gibi özellikler görüntülenebilir, böylece her seferinde başlıklara girip okuyup okuyup çıkmak zahmetine katlanmayız ve sadece aradığımız başlıklara girip fiyat veririz, PM göndeririz.

Pasa gerisini size bırakıyorum hocam.

Forumdaki arkadaşlar da konu hakkındaki düşüncemle ilgili yorumlarını, eleştirilerini yaparlarsa sevinirim. Başka bir pencere daha vardır ve ben oradan henüz bakamamışımdır belki.

Herkese sevgiler, selamlar :)