-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Oyuncu, makale yazarı, barista
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Makale fiyatlarında taban fiyatın 2 TL olması gerektiğini düşünüyorum. Tabii herkes aynı kalitede yazmıyor. Fakat taban fiyat uygun baraja çekilirse en azıdan kalitenin de biraz artaağını düşünüyorum. Herkesin nasıl bir berberi var ise, makale ihtiyacı olan alıcıların da bir makale yazarı oluyor zamanla... Düzenli çalışıldığı sürece bence kalite problemi de ortadan kalkacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
HALUK DENİZ AYDIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uzman Editör
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Makale fiyatını istedikleri kadar revize etsinler. Ayrıca taban fiyat uygulaması saçma. taban fiyat arttığında makale kaliteli mi olacak :)
SEO & E-ticaret & WEB
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Şair
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İnsan emeği hiçe sayılarak sömürülmemelidir.Destekliyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** R**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
piyasada 100 kelime 1 lira ücretlendirme ile yazdığım zamanları hatırlıyorum. her şeye zam gelir, her işin değeri artar biz içerik üreticileri yerimizde sayarız. hala 1.50 civarını arayanlar var. taban 1.75 dememize rağmen :) kaldı ki inanın 1.75 bile seo uyumlu, profesyonel ve akıcı dil ile yazılan makale için az.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
3 TL Olsun kardeşim kalite tesadüf değildir. Emek verende para verende mutlu olur bu ücretle
ishana
Su akar yolunu bulur.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
İ** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
makale işi biraz göreceli bir iş. iyi makale çıkarana iyi fiyat verilmesi de normal. zaten toplasan 2000 kelimelik literatür ile de yazılan makalenin ne kadar verimli olacağı da muamma. makaleyi yazan kişilerin bilgi seviyesi çok önemli. en azından dilbilgisine ne kadar hakim oldukları.
makale fiyatlarında taban fiyat belirlenmesinin aslında bir mantığı yok. en mantıklısı popüler yazarlardan nitelikli makalelerin alınması o zaman ucuz makale yazanlar otomatikmen silinecektir. kalite kazansın...
Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç 2 liraya makale yazmadım. Harcayacağım internete, emeğe değmez. Sahiden her kelimesine değdi diyecek, yazdığım konunun kısa sürede hakimi olarak yazılarımı teslim ediyorum. Bu makale taban fiyatlarını belirleyen kişilerin kimi, nasıl baz aldığı çok gülünç. İşin işsizlik boyutu bile düşünülse limon satarak para kazanmak daha kolay ve daha kestirmedir.