1- Forumda türkçemize, yazım kurallarına dikkat edelim lütfen. Bu konuda çok hassasız arkadaşlar. Umuyoruz sizde güzel türkçemizi düzgün bir şekilde kullanmaya özen göstereceksinizdir.

2- Mesajlarda bütün kelimeleri kalın, eğik, altı çizili, büyük veya tamamen renkli yazmak yasaktır.

3- Sürekli kendi sitesinin reklamını yapacak şekilde veya başka bir amaçla reklam içerikli mesajlar yazmak yasaktır.

4- Açılan konuya ard arda en fazla 3 cevap atabilirsiniz. 3'den fazla cevap attığınız taktirde üye uyarılacak ve konu kilitlenecektir. Devam etmesi taktirde süreli ban cezaları uygulanacaktır.

5- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen yazılar forumda paylaşılamaz.

6- Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerine ve büyük önderimiz Atatürk'e yönelik karalayıcı ve aşağılayıcı mesajlar yazmak kesinlikle yasaktır.

7- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. (Örnek: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Çingene, Roman, Göçmen vs...)

8- Tehdit edici, tartışmaya yol açacak, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu, siyasi ya da çok miktarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik yazılar göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek kesinlikle yasaktır.

9- Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları yasaktır.

10- Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, mp3, warez, hack appz, adult, ****ografik ve benzeri sitelerin ve ürünlerin tanıtımı ve ticareti yasaktır.

11- Forum kurallarına uymayan üyeler yöneticiler tarafindan uyarılır, davranışın tekrarında sistemimizden kayıtları silinir.

12- Forumda yazılan mesajlardan tamamen yazan forum üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı forumumuz hiçbir sorumluluk kabul etmez.

* Forum kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı forum yöneticilerince her zaman saklıdır.