-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende Vala Dıyer Webmaster Forumlaa Nerdeyse Hiç Girmiyorum Hemde Bilgisayarı Açerken İlk Bu Siteye Giriyorum Sonra Kendi Sitem Sonrada Facebook :) Düşünün Aylavyu Wmaraci :)
okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende yeni kayıt oldum. Ama şunu söyleyebilirim şuan piyasadaki hiçbir wm forumu burayı tutmuyor. Nedenide bence dolu wm lerin olması. Yani kuru kalabalık yok...
ms54
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Büyüyorsa tabiki hak ettiği için büyüyordur. İlk bu site ile karşılaştığım anda araçları çok hoşuma gitti ve hemen üye oldum. Sonrada hemen hergün siteye girerim. Ayrıca site kulanıcılarının yaş ortalamasıda çok genç, buda siteye bir dinamizm katıyor. Gençlerden de çok şeyler öğreniliyor. Başarılar dilerim site ekibine.
Join
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende bu foruma yeni üye oldum bazı siteler tutuldu diye moderatörler yöneticiler burnu havada hem zaman güncel ve iyi olması dilegiyle ve umarım bizde bu yönetimde bi yerler alırız ve güzel seyler paylasırız...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
YMM Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Valla ne yalan söyleyeyim, benim buradan yakuter 'in tanıtım yazısıyla haberim oldu.
Sonra sitelerimin durumları için vs. anasayfadan sürekli bakıyordum, sık kullanılanlardaydı ve birgün girdiğimde forum gördüm köşede girdim üye oldum. O günden beri buradayım ve facebooktan daha fazla girer oldum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben sitelerimi tanıtmak için üye oldum ama site o kadar hızlı ki insanın klasörde gezer gibi gezesi geliyor. :) Ayrıca araçlarını da daha önceleri üyeliğim yokken kullanıyordum..
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri