Merhaba,
Hepimiz ana sayfadaki üst kısımda yer alan son konular ve sekmeli alıntı başlık linkleriyle konuları güncel olandan eskiye doğru takip edebiliyoruz.
Ancak diğer forumlardan göz attığım ve aktivitenin yoğunluğunu görebileceğimiz "kaç kişi var" şeklinde bir ibarenin kategori başlıklarında yer almasını rica ediyorum.
Bahsettiğim:
Örneğin bir ticari faaliyet gerçekleştireceğim, ancak forumun saati, günü, o anı itibariyle kategori içerisinde gezinen üyelerin yoğunluğunu kestiremiyorum.
Sanırım kendimi yanlış ifade ettim, kategori başlıklarında deyince zaten olan özellik gözünüze çarpıyor.
Şu anda zaten konu içerisinde kaç kişi olduğunu en alttaki bilgilendirme çubuğunda görebiliyoruz.
Ancak dışarıdan listeye bakarken içeride neler oluyor göremiyoruz :)
Ben bu bilginin postların başlıklarında en azından rakam olarak görünebilir olmasını diliyorum.
Çok ekstrem bir özellik olabilir belki, ancak içerisine girmeden hangi postun ilgi gördüğünü sadece güncel olmasından anlayabiliyoruz değil mi?
Lütfen önerim ile ilgili bir geri bildirim alabilirsem, ilgi ve gayrete göre bir çok fikrimi de zamanla paylaşmak isterim.
wmAracı hepimizin, neden daha iyi olmasın?
Teşekkürler.