@DeepX ifadeler ile tepki vermeyi WM Aracı Blog'da uyguladık. İleride forum için de planlayabiliriz, öneri için teşekkürler. :)
WM Aracı Yenilendi! |
193 Mesajlar | 33.900 Okunma |
@DeepX ifadeler ile tepki vermeyi WM Aracı Blog'da uyguladık. İleride forum için de planlayabiliriz, öneri için teşekkürler. :)
Mesaj 2 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Pasa (24.01.2022 14:42)
Deneyim demeyin, deneyin!
@BgMuhendis davetiyeyi zorunlu kılmayı doğru bulmuyorum açıkçası. Fakat farklı üyelik kabul yöntemleri planlıyoruz. :)
Deneyim demeyin, deneyin!
Çok fazla mobil uyumlu değil malesef. Butonlar, simgeler vs. çok büyük ve ekranı kaplıyor.
Mesela yorumların altındaki beğen ve alıntı butonları çok büyük. Yorumların üzerindeki yoruma ait tarih-saat yazısı da çok büyük. Yorumlar bunların yanında ufak kalıyor ve asıl göze çarpan şey bunlar oluyor. Haliyle göz yoruyor. Yorumları rahat seçemiyor ve okuyamıyorum. Bilinçaltım otomatikmen daha büyük olan yazı ve butonlara odaklanıyor
hayırlı olsun güzel görünüyor.
mükemmel bir tasarım olmuş. elinize emeğinize sağlık
Hayırlı, uğurlu, bol kazançlı olsun inşallah
Bihaber | Startup Gazetesi | Tanıtım Yazısı | Haberler | HaberTR | Gezi Bülteni | KadınTR
Merhabalar,
Sonunda gerçek wmaracı ile tanıştım. Forumun yüzü, gözü açılmış harbiden. Premium üyelik rankları, profil sayfaları vs. her şey değişmiş.
Gayet güzel iş olmuş @Pasa.
Mesaj 2 defa düzenlendi. Son düzenleyen: yigiteralperen (24.01.2022 17:15)
Fevkaladenin fevkinde.
Gerçekten çok güzel olmuş, hayırlı olsun herkese :)