-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Google Reklam Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
korkuyorum don on gibi olmasın diye.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
BiELOF 50000. yeni üyeye bilmem de sahte/multi hesap sahiplerine helva kavuruyoruz :p
3 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bu forumda ne dolandırıldım nede başka birisini dolandırdım şuana kadar Allah'a şükür. Buradaki çoğu üyenin kalbinde Allah korkusu var. En önemlisi de bu. İnsanlar çalmıyor çırpmıyor emeğiyle birşeyler yapıyor. En kaliteli üye kitlesine sahip forumlardan birtanesi diyebilirim. Bu zamana kadar haram'a el sürmedim bundan sonra da sürmeyi Allah nasip etmesin ne diyelim :)
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Avukat Katibi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Kefaret adlı üyeden alıntı
Bu forumda ne dolandırıldım nede başka birisini dolandırdım şuana kadar Allah'a şükür. Buradaki çoğu üyenin kalbinde Allah korkusu var. En önemlisi de bu. İnsanlar çalmıyor çırpmıyor emeğiyle birşeyler yapıyor. En kaliteli üye kitlesine sahip forumlardan birtanesi diyebilirim. Bu zamana kadar haram'a el sürmedim bundan sonra da sürmeyi Allah nasip etmesin ne diyelim :)
Amin.
Aynı şekilde Allah Korkusu Olan İnsan Bu Dediklerinizi Yapmaz.Ve inşallah İsteyerek veya İstemeyerek Bu İşe Allah Bulaştırmak Kimseyi...
--
Konuya Dönecek Olursak Eğer İnşallah Daha İyilerini Görürüz.
Şuan İyi Bir Forum Ama Daha da İyilerini Bekliyoruz... :D
Kısa bir süre sessizlik...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seo Doğallıktır.
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Maşallah gerçekten wmaraci.com bulunduğu yeri hakediyor.
411. üyeyim
Burak'ın bu siteyi büyütmek için neler yaptığına en büyük şahit benim. Tebrik ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Seo
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Ben de 15288. üyeymişim şimdi öğreniyorum.
Sizi bilmem ama diğer forumlardan daha samimi geliyor burası. Bir kaç tane daha foruma üyeyim, onlara ayda bir giriyorsam bu foruma her gün giriyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Bana kalırsa rakip foruma göre wmaracı'nın tasarımı kesinlikle %900 oranında daha güzel denilebilir. Sırf bu yüzden ***'a uğramıyorum denilebilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web yazilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Eskiden daha güzeldi eskiden en azindan yardimlasma isi cikar meselesi gibi degildi . yani mesela adam yardim konusu aciyo ucretsiz yardim istiyosa 2 3 kisi yaziyo onlarda yardimci olmadiysa konusu kaybolup gidiyo sorunuda devam ediyo bazilari ahni konuyu defalarca aciyo cozum bulamiyo .ama cozumu verene ucret teklif edilen konular asiri ilgi goruyo millet artik cikiri icin yardimlasiyo anlicaginiz eskiden boyle degildi cok iyi hatirliyorum hangi konu olursa olsun cozum buluyodum simdi ise ucret teklif etmeden zor oldu bu is . yapmayin arkadaslar 3 5 krs icin bilgi satmayin forumlar bilgi paylasimi icindir her firsati ticarete cevirmeye calismayalim.sirf bunun icin artik ticaret meraklilarina inat ucretsiz elimden ne geliyosa yapicam.
1 kişi bu mesajı beğendi.