wmaraci reklam
wmaraci reklam

wmaracı değiştirilecek mi ?

2 Mesajlar 126 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 126 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

Lufi Lufi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2025
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad L** U**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Geçenlerde bir konu açtım; kesinlikle iki kez açmadım. Kendi kendine bir bug olmuş ve konu iki kez görünmüş. İlk kez açtığımda hiçbir değişiklik yapmadım, ikinci kez tıkladım ve konu iki kez açılmış oldu. Buna rağmen bir moderatör, “Bir daha iki kez konu açarsan ban yersin” gibi sert bir üslupla uyarıda bulunmuş. Bu benim hatam değil, sistemin hatası. Peki, buna rağmen neden böyle bir üslup kullanılıyor?

İkincisi, siteyi https://wmaraci.com/yeni-konular üzerinden takip etmeye çalışıyorum; fakat yeni konuları ve kategorileri düzgün görüntüleyemiyorum. WMAracı’nda gezinmek adeta bir çile. Site kendini düzeltecek mi, yoksa “battı kayık yan gider” misali mi boş verilmiş? Teşekkürler.

wmaraci reklam
reklam

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6028
  • Beğeniler 3930 / 3933
  • Ticaret 6, (%100)

Merhaba,

Açtığınız 2 kopya konu arasında 2.5 dk süre var. Bu durum "yanlışlıkla 2 defa tıkladım, bug sebebiyle 2 tane açıldı" iddianızı desteklemekten uzak.

Bu sebeple 1 günlük kısa süreli uzaklaştırma ile uyarılmışsınız. Uyarı metnine de profil geçmişinizden ulaşabilirsiniz. Üslupta bahsettiğiniz seviyede bir sertlik olmadığı gibi size özel olarak yazılmış bir metin değil. 

/yeni-konular ve /yeni-ilanlar 'da yaşadığınız sorunu detaylandirip https://wmaraci.com/iletisim 'den iletirseniz en kısa surede ilgilenecektir. Hali hazırda ben bir sorunla karşılaşmadım. Fakat sizin hesabınıza veya tarayıcınıza özel bir durum olabilir.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al