-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Merhaba.
Ufak bir sorum olacak o kadar da önemli bir soru değil açıkcası. Wmaracı forumu her geçen gün gelişiyor , üyeleri artıyor ve üyeleri arttıkça kalıcı üyeleri çoğalıyor. Yani sistem her geçen gün ağırlaşıyor . Son yazılar alanı gittikçe takip edemiyorum bir konuya mesaj yazıp anasayfaya gelsem neredeyse şimdi kendi yazdığım mesajı göremiyorum o derece oldu. Benim sorum şu olacak acaba son konular yada son yazılar eklentisi ileri ki zamanlarda kaldırabilme durumu var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
İleride yoğun bir post girimi olursa büyük ihtimal kaldırılır diye düşünüyorum
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bu özelliğin neden kaldırılmasını istiyorsunuz ? Geçerli bir sebebiniz var mı ? Kaldırılmasının artısı nedir ?
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Navbarda Yeni Mesajlar bölümü var oradan takip edebilirsin. Bence kaldırılmasın, kolaylık sağlıyor. en azından son konular falan daha rahat görüntüleniyor.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
heh bir bu eksikte iyi hatırlattın admine şimdi onu da premium üyeliklere eklerlerse şimdi bittik :)))
sanmıyorum kalkacağını güzel ve kolay oluyor son yazılanlara hızlıca görmek erişmek. kendi son katılımlarını zaten profil sekmesinden görebilirsin ya da konulara abone olabilirsin. en kötü bildirim ayarlarını düzenle seninle alakalı bir etkileşim olnca bildirim gelsin. eğer o da premiuma dahil olmazsa tabi :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Yani kaldırılmasını istemem ancak şöyle eklemeler yapılabilir , Referans istatistiği gibi. Yani vbulletin'den çıktı forum mybb'ye doğru ilerliyor , şuandaki tema mybb temalarına benzetiyorum her girişimde ve vbulletin hayranı olarak mybb tarafı değilim pek. Sadeliği severim , biraz kafanız karışabilir ancak karışmasın diye söylüyorum klasik seven bir insanım eskiden js fazla kullanılmazdı şimdi her sitede görmekten gına geldi açıkcası.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Barış adlı üyeden alıntı
Bana 1 tane özellik gösterirmisin.Önceden tüm üyelerin kullanabildiği ancak şimdi sadece Ücretli üyelikilerin kullanabildiği.
Bence bu kısıtlamalar yapılmalı araçları çok geniş kullanan bir insan olarak 'beleşe' çok alıştık. Her şey beleş nerede beleş oraya yerleş hesabı gidiyor. Yabancılar bunun her karesini ücretli yapıyor ve sistemleri o kadar gelişmiş ki bizimkiler onların yanında bir hiç. Ayrıca son yazılar için bir ekleme daha yapayım e-ticaret konularını aklıma geldikçe takip ediyorum ve çok şey kaçırmama neden oluyor. Yani e-ticaret 2. planda kalmış gibi oldu.