cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
1) Tüm konular, tüm mesajlar "Yeni Mesajlar" ve "Yeni Konular" kısmında gösteriliyor. Etkileşim almamasının sebebi farklı olabilir, açtığın konu gündem kısmında çıkmamış olabilir ya da ilgi görmemiş olabilir.
2) Evet mesaj yazınca yukarı çıkmıyor, bunun sebebi de bu özelliğin suistimal edilmesidir, "güncel, up, iş alımı açık" vs. gibi spam yorumlarla konuları üste taşıyıp haksız rekabetin önüne geçmek amaç. İlanı üste taşıyınca sadece kategoride değil, öne çıkan ticaret ilanları kısmında da üste çıkıyor.
3) Ticaret & Forum 'un ayrılmasını kullanıcılarımıza danışarak yapmıştık diye hatırlıyorum, kullanıcılarımız bunu istediler, ayrıca bu şekilde bilgi alışverişi ve ticaret konuları birbirinden ayrıldığı için foruma bir düzen geldi. Aktiflik düşmedi, aksine aktiflik artmış durumda. Forumun bu özelliği çok önemli ve diğer forumlardan bizi ayıran önemli bir kriter diye düşünüyorum. Olması gereken bir düzenleme.
4) Masaüstü tasarım konusunda planlarımız var. Bu öneriyi değerlendireceğiz. Şu anki tasarımı aslında kullanıcılarımızın çoğunluğu benimsemiş durumda ve çok fazla değişiklik istenmiyor. Değişiklik yaparsak zaten sizlere danışarak yaparız.
5) admin açıklamış.
6) Bunlar reklam değil, forum konuları, instagram ticareti hızlı olduğu için doğal olarak konuların yoğunluğu da fazla oluyor. (Tasarım değişikliği konusunda da planlarımız mevcut.)
7) Değerlendirilebilir.
8) Sıra bulucu tasarımı ve çalışma sistemi yeni yapıldı zaten, farklı düzenlemeler olabilir.
9) Bunun ayrılmasını da yanlış hatırlamıyorsam kullanıcılarımız istemişti, tek bir yerde toplanması yine karmaşık bir yapı oluşturur diye düşünüyorum. Kullanıcı etkileşimi konusu tartışılır :)
10) Trader şartı düşünülebilir.
11) Değerlendirilebilir ama şöyle bir durum var, SEO konusunda verilen hizmetlerin bir standardı yok, o yüzden taban fiyat konusu biraz sıkıntılı. Neye göre fiyat belirleyeceğiz?
3 kişi bu mesajı beğendi.