-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Merhaba,
Hepimizin de bildiği gibi siyaset ve siyasi icerigin konu basliklari ve konu icerisinde yasak oldugu, tatsizligin engellenmeye calisildigi bir ortamdayiz ve hep birlikte bunun bozulmamasi icin elimizden geleni yapiyoruz.
Ancak az once 'benim basbakanim, benim baskanim' vs gibi bir reklam vardi karsimda ve yonetime bu durumdan rahatsizlik duydugumu belirtmek isterim.
Eger bu durum anlayisla karsilanabiliyor ise bende siyasi video, site ve yayonlarimi WMaracinda yayinlamanin serbest olmasını talep ediyorum.
Lutfen maddi hedefler ile kitle hedefini ortak tutalim, dayatmalara burunmesin bu guzel ortamimiz.
Anlayisiniz icin tesekkur ederim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
TayfunTR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
adsense ye siyasi içerikli reklam verilmiş
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Google Adsense reklamlarından bahsediyorsunuz. Seçimler yaklaşınca partiler adwords ile reklam vermeye de başladı tabi :)
Üyelerimiz rahatsız olmasın diye siyasi reklamları adsense'den filtreye sokarız.
9 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hassasiyetiniz icin tesekkur ederim böyle bir yanit alacagimdan endise etmedigim icin bu platformu tercih ediyorum, sizlere layik kalmak dilegiyle.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Yavaş yavaş bu tarz reklamlar çoğalmaya başladı. Maksat gösterim olduğundan tbmside çok düşük zaten. Yayınlamaya değmez. Ayrıca hassasiyet için yönetimi tebrik etmek gerekir.