lostyazilim

WMAracı mesajlaşma tasarımı önerisi

34 Mesajlar 4.604 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

HelloWorld01 HelloWorld01 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 532
  • Beğeniler 159 / 159
  • Ticaret 1, (%100)
furkanscream anladım hocam, beni yanlış anlamayın. Sizin için değil genel olarak bir açıklama yaptım :) Ama mesajlar anlık olursa forum açısından sıkıntı olur. Şöyle ki kota sorunu çok büyük bir problem olur. Ayrıca bilgi almak veya yardım isteyen herkes pm kullanır, böylece konular açılmaz ve birçok kişi o konudan, çözümlerden faydalanamaz. İstenilen sadece mesajlaşma görünümünün forum formatından çıkılıp anlaşılır ve kullanışlı bir tasarıma uyarlanması. Yani sistem aynı kalacak. Görüşüm bu şekilde.

İyi forumlar.

wmaraci
reklam

FurkanCanoz FurkanCanoz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Android Develoading....
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** C**
  • Mesajlar 1038
  • Beğeniler 753 / 343
  • Ticaret 5, (%100)

redwm adlı üyeden alıntı

furkanscream anladım hocam, beni yanlış anlamayın. Sizin için değil genel olarak bir açıklama yaptım :) Ama mesajlar anlık olursa forum açısından sıkıntı olur. Şöyle ki kota sorunu çok büyük bir problem olur. Ayrıca bilgi almak veya yardım isteyen herkes pm kullanır, böylece konular açılmaz ve birçok kişi o konudan, çözümlerden faydalanamaz. İstenilen sadece mesajlaşma görünümünün forum formatından çıkılıp anlaşılır ve kullanışlı bir tasarıma uyarlanması. Yani sistem aynı kalacak. Görüşüm bu şekilde.

İyi forumlar.

Yok hocam yanlış anlamadım, sizde anlamayın ben şahsi fikrimi söyledim sadece olsa güzel olur dedim. Teşekkür ederim size de iyi forumlar :)
mceber HelloWorld01

kişi bu mesajı beğendi.

Sardığımla aradığım mutluluktu güya..

ruzigar ruzigar Php İçerik Botları Kullanıcı
  • Üyelik 04.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek kodcu
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 6 / 34
  • Ticaret 12, (%100)
tam da aynı konuyu acmak ıcın gırmıstım kı bu konuyu gordum. Gelen ve gıden mesajların aynı sayfada lıstelenmesı bence gereklı. Tıcaret ıcın uygun gordugum kısılere mesajlar gonderıyorum. cevap geldıgı zaman acaba bu kımdı buna ne yazmıstım dıye bır de gonderdıgım mesajı arıyorum. boyle bır duzenleme olursa mesaj sıstemı cok daha saglıklı kullanılır. bır de mesaj goruldu raporu olursa tadından yenmez

mceber mceber Gazianteptutku.com Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 1019
  • Beğeniler 190 / 193
  • Ticaret 3, (%100)
chat olmasın arkadaşlar reklam orayada sızar şşşşşşşt :D

Gazianteptutku.com
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al