-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Arkadaşlar sizdede aynı sorun varmı bilmiyorum ama yaklaşık 2-3 aydır benim mobilde bir problem var.
1.si giriş yapmama rağmen giriş yapmamış gözüküyorum anasayfadayken ama forum konularının olduğu alana tıklayınca giriş yapılmış gözüküyor.
2.si sürekli olarak herhangi bir yazı yazmamış olmama rağmen bazı konularda xxx adlı üye “...”konudaki mesajınıza alıntı yaprak cevapladı demekte ancak o konuda ne benim bir yazım var nede başkası tarafından etiketlendiğim var. Ve her gün bu tarz bildirim gelmekte artık gına geldi buradan dile getirmek istedim sayın
admin bu işe bir çözüm bulabilirseniz sevinirim
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Söylediğiniz problemi bende bir kez yaşadım 2 ay içerisinde. Giriş yapıldı olarak gözüküp ana sayfaya geldiğimde çıkış yapılmış olarak görünüyordu. Daha sonra geçmişi silince düzeldi
1 kişi bu mesajı beğendi.
AYJANS
Webmaster & Sosyal Medya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster & Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
83, (%100)
3-4 gün önce yeni telefona geçince bendede öyle bir durum oldu heralde çerezler oturunca düzeldi.Sorun düzeltilmeli başkalarının bildirimleri bana geliyordu :)
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Mobilde giriş yapamama sorunu çerezler ile alakalı. Bu sorun ile ilgileneceğiz. O zamana kadar tarayıcı geçmişini ve çerezleri temizleyerek sorunu çözebilirsiniz.
Bildirim olayı ile ise hiç karşılaşmadım. Benzer bir durum yaşandığında bana özel mesaj ile bildirimi gönderirsen çok sevinirim. Neden böyle bir şey olmuş bakalım hemen.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mesaj sorunu var nadir olsa da arada oluyor sebebini bende çözemedim. Mesaj atıyorum karşı tarafa ekran sabit kalıyor mesaj gönderilmemis gibi oluyor bir daha tikladigimda iki msj gidiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
admin adlı üyeden alıntı
Mobilde giriş yapamama sorunu çerezler ile alakalı. Bu sorun ile ilgileneceğiz. O zamana kadar tarayıcı geçmişini ve çerezleri temizleyerek sorunu çözebilirsiniz.
Bildirim olayı ile ise hiç karşılaşmadım. Benzer bir durum yaşandığında bana özel mesaj ile bildirimi gönderirsen çok sevinirim. Neden böyle bir şey olmuş bakalım hemen.
Özel mesaj olarak sorunun ekran kaydı alınmış görselini gönderdim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sayın
admin sorun hala devam etmekte. Ne bildirimleri görebiliyorum ne bi aktivitede bulunabiliyorum vallahi kaç aydır belkide 1 yıldır Wmaraci’da bu sorunu yaşıyorum bir türlü sorun çözülemedi
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Çıkış yapıp, tarayıcıyı kapatıp, tekrar açıp dener misin? Sorun çerezler ile alakalı çünkü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Denedim hemde birçok kez. Çerezleri sildim tarayıcıyı sıfırladım ama bir türlü sorun yok olmadı. Farklı bir telefonla girdiğimde de aynı sorun bi süre sonra oluştu. Benim kullanıcı proflimindemi sıkıntı var çözemedim :)
admin