-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sayın WMaracı kurucuları ve adminleri size bir önerim var bakalım begenecekmisiniz WMaracı çok kalite bir yer bir forum haline geldi yani benim gözümde shiftdeleteden r20 den ve ya tanınmış forumdan hiç farklı yok büyügüz yani size önerim şudur eger ki kabul ederseniz etmezsenizde yazarsanız mutlu olurum ; önerim şudur bildiginiz gibi bazı fforumlarda örnek .grafikerle .bilmem ne org com felan gibi forumlarda iş arama iş veren kategorileri var bu hem insanlara yardımcı oluyor hemde iş bulmalarında çok kolaylık saylıyor yani demem oki bu bizim WMaracınada böyle iki tane kategori açsak iş veren iş arayan kısmı gibi birsey nasıl olur mesela adam oraya yazar '' merhaba wmaracı üyeleri iş yerim istanbul esenyurtta bir grafikere ihtiyacım var güvenilir işini tetizlikle yapan '' gibi gibi yazar bence wmaracı için çok faydalı olur sizce nasıl olur sayın site adminleri ?
www.mujdatsayar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Peki bu insanlara güvenlik şartını nasıl verecekler? Günümüzde **************sı var üçkağıtçısı var.Hatta olur da çoluk çocuk görüp şaka yapmak isterse insanların duygularıyla bile oynayabilirler :)
Bana pek cazip gelmedi bu.İyi Forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
7 satırda resmen Türkçe'yi katlettiniz. :(
7 kişi bu mesajı beğendi.
think, move, design.
IG: furkanekmen
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam zaten burda öyle çoluk çocuk yok bildigim kadarıyla ( çoluk cocuktan kastım öyle kendini bilmez insan yok demek istedim ) ben öyle olucanı hiç sanmıyorum hocam cünkü güzel bir forum burası ve bu zamana kadar da hiç örnek veriyorum saçma bi konu bile olsun rastlamadım bence iyi olur düşüncesindeyim hem iyi dostluklar bile kurulur
www.mujdatsayar.com
fhuner
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
r20 değil *** ama görüşünüz güzel fakat sanal alemde pek insanlara güvenmemek lazım normal iş arayan ve veren siteler var iş ilalnı v.s
2 kişi bu mesajı beğendi.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
mujdatsayar adlı üyeden alıntı
sayın WMaracı kurucuları ve adminleri size bir önerim var bakalım begenecekmisiniz WMaracı çok kalite bir yer bir forum haline geldi yani benim gözümde shiftdeleteden r20 den ve ya tanınmış forumdan hiç farklı yok büyügüz yani size
önerim şudur eger ki kabul ederseniz etmezsenizde yazarsanız mutlu olurum ;
önerim şudur bildiginiz gibi bazı fforumlarda örnek .grafikerle .bilmem ne org com felan gibi forumlarda iş arama iş veren kategorileri var bu hem insanlara yardımcı oluyor hemde iş bulmalarında çok kolaylık saylıyor yani demem oki bu bizim WMaracınada böyle iki tane kategori açsak iş veren iş arayan kısmı gibi birsey nasıl olur mesela adam oraya yazar '' merhaba wmaracı üyeleri iş yerim istanbul esenyurtta bir grafikere ihtiyacım var güvenilir işini tetizlikle yapan '' gibi gibi yazar bence wmaracı için çok faydalı olur sizce nasıl olur sayın site adminleri ?
admin değilim ancak önerinizi tam anlayamadım şahsen, "r20" hoşuma gitti :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
Vermidon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenim Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çok hızlı yazsanızda yazmasanızda dikkat etmeniz gerek bence, bende şuan çok hızlı ve bakmadan yazıyorum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**