Böyle bir köklü sitenin xenforo'ya geçmeme sebebi nedir? İleride böyle bir düşünce var mı? Biz böyle iyiyiz ne gereği mi var deniliyor?
Wmaraci sitesi neden xenforo'ya geçiş yapmıyor? |
7 Mesajlar | 1.720 Okunma |
Böyle bir köklü sitenin xenforo'ya geçmeme sebebi nedir? İleride böyle bir düşünce var mı? Biz böyle iyiyiz ne gereği mi var deniliyor?
Aşağıdaki konuda aradığınız cevapları bulabileceğinizi düşünüyorum. Yine de spesifik olarak merak ettiğiniz şeyler olursa iletebilirsiniz.
Deneyim demeyin, deneyin!
Wmaracının Kendi Altyapısını Oluşturması Yönünde Hepimiz Memnun Kaldık. Teknoloji Alanında Kendini Geliştiren Tek Platform Wmaracı Oldu. Şuan Piyasa Bende Başta Olmak Üzere Hep Hazıra Konuyoruz Forum Konusunda. Aslında Şuanki Altyapısı Güzel Alıştık Biz. Ve Gün Geçtikçe Geliştirilmesi Ayrı Konu Şuan Özel Kodlanmış Altyapısınımı Kullanması İyidir? Yoksa Hazır Altyapımı Kullanması İyi?
Xen'den fazlası var, eksiği yok. :)
Backlink & SEO Ajansı - Haber ve forum sitelerinden backlink satışı. forum sitesi
Xen'den fazlası var, eksiği yok. :)
Tek bir eksiği var hocam da mobil aplikasyonunun olmaması, sosyal medya tarzı aplikasyon olsa rahatça mesajlaşabilecek şekilde o zaman uçar gider burası. Millet mobilde takılıyor, tüm yeniliği sadece masaüstünde yapmak bence yanlış. Acilen mobil aplikasyona yönelinmeli. Trafik en az 2 katına çıkmazsa ben bir şey bilmiyorum @Pasa
Forum şu an gayet hızlı ve pratik. Bundan sonrası üyelere düşüyor ne kadar çok aktif olunursa o kadar ileri gider forum.
Bu forumun sorunu altyapısı değil karakterinden ödün vermemesidir. Diğer adı lazım değil yer gibi eğilip bükülmediği için tercih edilmiyor olabilir, buda bizim doğru yerde olduğumuza kanıttır. Altyapısal olarak xenforo da arayıp burada bulamadığınız birşey olduğunu düşünmüyorum.