-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Türkiye'de kaç kişi tema satın alıyor? Bu sektörde ülkemizde bir gün içinde ne kadarlık bir ekonomi dönüyor? Memlekette hemen herkes w-arez peşindeyken böyle bir projeye girişmek kar değil zarar ettirir.
Zaten themeforest modeli ülkemizde daha önce defalarca denendi, kimse tema yapıp göndermiyor. Gönderseler de satış olmuyor. İşte ya bu sebepten, ya da adamlar işi çakallığa vurduğundan dolayıdır ki bir hevesle themeforest yapacam hemen ardından bütün tema yapımcıları ve müşterileri siteye çekeceğim diye heveslenen vatandaşlar zipmarket(themeforest klonu) scripti kurduğu gibi hemen sağdan soldan çalıntı themeforest temalarını satmaya kalkışıyor.
Onun dışında şöyle bir durum da var; sağlam tasarımcılar&yazılımcılar, temalarını themeforest ve templatemonster gibi hali hazırda milyonlarca müşteri potansiyeline sahip siteler varken, gidip te ürünlerini sırf Türkiye ile sınırlı kalacak themeforest klonuna koymazlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bir video sitesi açalım, youtube'a rakip olsun. Bir arama motoru oluşturalım, google'a rakip olsun. Bir şablon satış platformu oluşturalım, themeforest'a rakip olsun. Bazı şeylere alternatif yaratmak imkansıza yakındır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Fikir çok güzel, senelerdir düşunürüm niye webmaster platformlarında masterları tarafından web alınıp satılmıyor diye.
Üzülerek söylüyorum ki kitle olarak, konu para olunca ne yazık ki o kalitede değiliz. Yani Türk dostlarımız, ben de dahil olmak üzere yurtdışını tercih ediyoruz. Yalan yok, dolan yok, hile yok, hurda yok, hırsızlık yok, çalma çirpma yok..
Adam parasını ödüyor hizmetini veriyorsun veya tam tersi..
Biz milletçe böyle değiliz. Adam bir düzine video düzenleticem diyor önce tekil fiyat istiyorum diyor; fiyat veriyorum, hepsinin tutarı değil mi diye soruyor.
Kafamız cinliğe çalıştıği sürece, hep karşımızdakinden daha akıllı ve zeki olduğumuzu zannettiğimiz sürece af buyurun; bizden adam olmaz.
wmAracı ise bu kitleyle sizce başını ağrıtır mı?
Siz olsaydınız başınızı ağrıtmak ister miydiniz?
Teşekkürler.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com