-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlikçi
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
wmaraci güvenli hizmet için 2.bir site açmalı
ziza.net | tennar.com | Türk Mantar mantarsatis.com | Gübre gubreler.com | Ziraat zirai.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Arkadaşlar gelebilir gelmesine ama kimse buna yanaşmaz çünkü yalnızca Komisyon değil, aracılık işine girdiği takdirde bu işi resmi ve faturalı bir şekilde yapması lazım. %10-15 komisyon alsa %18 vergi derken 10 TL sipariş olur size 15 TL yok yere gökyüzüne 5 TL kimse vermez sizden almaz başkasına gider. 3 Alışverişte vereceği komisyon yerine der 3 alışverişin birinde dolandırılsam yine amorti, dolandırılmazsam kâr.
Foruma üye olduğum günden beri 6 yıldır bu muhabbet konuluşuyor, yönetimden kimse bugüne kadar yanaşmadı. Çünkü basit bir iş değil, adamların hesabına 100 TL girip çıksa sen hayırdır der bankalar.
3 kişi bu mesajı beğendi.
MeMo
SEO Candır, MeMo Uzman :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Ben de isterim gelsin ama, gelemez kimse uğraşmaz bunun için çok uğraştırıcı iş olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
Ç** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Güvensiz olan kişilerle sırf para kazanmak adına alışveriş yapmazsanız güvenli bir ticaret ortamını kendi çapınızda oluşturabilirsiniz.
drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
İzin verin de ben de sizin yorumuzu elestireyim. Bu forumda yorum yapanın yorumu eleştirilemez diye bir kural mı var? Saygıyı da sizden öğrenecek değilim merak etmeyin forum kurallarına gayet hakim biriyim. Uygulamalarında forum yönetimine ait olduğunu birdirmeniz beni bu engin bilginizden mahrum etmediğiniz için teşekkürler
Düşüncelerimi size değil forum yöneticilerine ve konuyu açana iletiyorum. Eleştireceksenizde saygılı eleştirin, komik düşüncelere sahip olan benim düşüncelerim değil, sizsiniz. Ha bu arada rica ederim. ;)
Yazı ağırlık tema arıyorsanız PM.
drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ha bir de söylemeyi unutmuşum, kuralları bildiğinizi söylemişsiniz ama üstte flood yapmışsınız :) size tavsiyem kuralları yine okuyun. Bu da benden size bir düzeltme :)
‘ Konu sahibine ve yöneticilere ithafen ‘ : Bence konu sahibi arkadaşın dediği gibi böyle bir sistem gelmeli. İnsanlar daha güvenli alışveriş yapar. Hem hizmeti alan rahat eder, hem de hizmeti verenlerin kalitesi ön plana çıkar. Wmaraci kalitesi artar :)
Ek : Bazıları bu sistemden rahatsız olmuş. Bilmem bir numarası mı var. Üstüne alınana :)
Yazı ağırlık tema arıyorsanız PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kimlik onayı ile üyelik gelsin diyenleri anlamıyorum. Şuanda herkesin kimlik bilgileri internet ortamında geziyor. Amacı **************lık olan adam bu bilgilere zaten kolayca erişir. Bu defa da bilgiler burada kötüye kullanılsın. Ayrıca bir forum sitesinin kimlik istemesi çok abes kaçar.
Güvenli ticaret sistemini ise destekliyorum ama forum yönetimi bununla uğraşmak istemeyebilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
kaanst
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-