Megali
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
*** da konuya direk telefon ya da pc den resim ekleyebilirsin wmaracinda neden illa url vermek zorundayiz. Neden bir siteye upload etmekle uğraşmak zorundayım ki bu özellik gelemez mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yeni versiyonda yapabilirler. Bu versiyon biraz eski ve resimler sunucuda çok fazla yer kapladığı için eski forumların birçoğunda resim yükleme pek istenen bir şey değil. Düşünün, şuan sadece yazılarla bir konu açılıp yüzlerce yorum yapılıyor. Bu şekilde birkaç megabayt anca yer kaplıyor. Ama resim yüklenirse bu belki 10 kat daha fazla yer kaplayacak. Sunucu giderleri çok artıyor. Tabi şimdi disk alanları eskiye nazaran daha ucuz belki. O yüzden eklenebilir maliyetleri karşılayabilirlerse.
Not: Kendim sosyal ağ sitesi yaptığım için ordan biliyorum. Başlarda sorun yok sanıyor insan ama 100 üye kaydolup günde birer resimli paylaşım yapsalar bile "1 ay" sonra gigabaytlar dolusu resim birikiyor ve silemiyorsunuz da. Profil fotoları da cabası :)
Megali
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haklısın ama wmaraci için bunun problem olduğunu düşünmüyorum
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yeni yazılım ve dolayısıyla yeni tasarımla birlikte direk WM Aracı'na resim yükleyebileceksiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)