E-ticaret sitemi uçuracak arkadaş aranıyor |
8 Mesajlar | 1.448 Okunma |
5.000 TL +KDV dahil faturalı size özel e-ticaret sitenizi kurarım. Google-yandex vb tüm ayarlarını yaparım. Site içi seo ile tam uyum ve responsive olur. Güvenilir, kaliteli, ürün sattıracak tarzda görünür. Alt yapı php-wordpress vb olabilir.
Süreç: Ödeme Enpara Şirketim hesabımıza iletildikten sonra hosting giriş yetkisini sizden isteriz. Ürünlerinizin yedeğini alırız. Çalışma 4 iş günü sürer. ( Pazar günü tatil günüdür) 4. gün sonunda çalışma biter, kontroller ve varsa revizeler yapılır. Tarafınıza e-fatura iletilir ve iş tamamlanır. Düşünürseniz dönüş yapabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: solotürk (10.11.2022 15:22)
Sitenize SSL kurarak altyapınızı güvenli hale getirebilirim. Tasarımınızı daha sade ve modern hale getirerek müşterilerinize rahat alışveriş imkanı sunarım. Yeni bir logo ve site içi tasarımlar hazırlarım. Woocommerce altyapısıyla sitenize premium (ücretli) bir tema kuracağım.
E ticaret Sitesi 3500 tlden başlayan fiyatlarla bizimle çalışabilirsiniz Kullandığımız Altyapı Profesyonel PrestaShop Altyapısı Olup Kolay Arayüze Sahip ve Kullanıcıyı Sıkmayacak Şekilde İlerlemektedir. Detaylı Bilgi İçin 0552 865 08 73 Whatsapp Veya Telefondan Ulaşabilirsiniz.
Çok fazla ilgilenemediğim www.shopandays.com sitemi profesyonel olmasada iyi bir görünüm ve güvenlir bir site haline getirecek arkadaşların fikirlerini bekliyorum.
Merhaba Öncelikle yolun daim açık olsun...
Kullandığın görseller son derece amatör . Bir kullanıcı olarak giriş yaptığımda beni rahatsiz eder. Mümkünse kullanığın scripti değiştirmeni ve kullanıcı dostu bir arayüzle piyasaya çıkmanı öneriyorum.... Hayırlı kazançlar.
Sınavlara Aöf çıkmış sınav soruları ile hazırlanın. Fark yaratın.
Teşekkür ederim, peki tavsiye edebileceğiniz bir tema var mı?
BeyzaviGrafik adlı üyeden alıntı
Sitenize SSL kurarak altyapınızı güvenli hale getirebilirim. Tasarımınızı daha sade ve modern hale getirerek müşterilerinize rahat alışveriş imkanı sunarım. Yeni bir logo ve site içi tasarımlar hazırlarım. Woocommerce altyapısıyla sitenize premium (ücretli) bir tema kuracağım.
Teşekkürler detayları ve örnek çalışmaya gönderirseniz inceleriz
Merhaba Öncelikle yolun daim açık olsun...
Kullandığın görseller son derece amatör . Bir kullanıcı olarak giriş yaptığımda beni rahatsiz eder. Mümkünse kullanığın scripti değiştirmeni ve kullanıcı dostu bir arayüzle piyasaya çıkmanı öneriyorum.... Hayırlı kazançlar.
Teşekkür ederim, peki tavsiye edebileceğiniz bir tema var mı?